Čo mi pomôže na stvrdnuté päty?

moravackaaa
11. aug 2015

Poraďte, čo na stvrdnuté päty. Celkovo mám problém s nohami. Po pedikúre sa mi do týždňa znova objaví suchá pokožka a na pätách mi stvrdne a potom popraská. Teraz v lete ma to trápi .Dajte nejaké tipy triky NA DOMA , že ako to robíte VY!!!! Na pedikúru chodím pravidelne, ale pri rodine tiež tam nemôžem sedieť stále. 🙂

uzabytobolo
11. aug 2015

Olivovy olej, zabalit nohy do igelitu, navrch hrube ponozky, nechat posobit cez noc, ale predtym by som urobila peeling z kavovej usadeniny, vraj v juznej amerike to tak robia, robievam to aj ja, mne sa osvedcilo.

sue
11. aug 2015

@uzabytobolo ako to robíš?

gumimaci
11. aug 2015

Mam podobny problem a jediny krem ktory mi pomaha je od Hansaplast, ale na SK sa neda kupit. Nechavam si ho kupovat v DE- Anti Hornhaut Intensiv-Creme 20% UREA. Ak mas moznost zohnat tak vyskusaj.
A nepouzivaj kremy s mentolom, alebo citrusmi, mozu ti nohy viac vysusovat.

brambleberry
11. aug 2015

Ahoj moravackaaa .So stvrdnutými pätami na nohách bojuje asi viacero žien tak isto aj ja. Mala som tento problém tiež .Baby z tohto fora mi odporučili samozlupovacie ponožky na nohy. Môžem ti povedať, že pri mojom pracovnom vyťažení som bola veľmi rada, že túto procedúru zvládnem v pokoji doma. Ponožky som si objednala so slimačím extraktom, ktoré obsahujú prírodný balzam a zároveň obsahujú aj vitamíny, klagén a majú tiež antibakteriálne účinky. Stvrdnutá koža sa mi po pár dní začala sama olupovať a nohy mi ostali jemné a pružné. Toto som zopakovala asi tri krát ( záleží od teba) . nedám na to dopustiť je to pre mňa jednotka na trhu.

nutrimas
11. aug 2015

Pomahaju pravidelne kupele s himalajskou solou a velmi dobre ucinky ma nechtikova bylinna mast, ktoru je dobre naniest na päty (nohy) v hrubej vrstve na noc, na to igelit, ponozky. Koza pekne zmäkne, zahoja sa drobne ranky, trhliny, aj praskliny, aj krvave. Hned na druhy den je vidiet ucinok, hlavne hojivy.
Nechtikovu mast najdete v nasej ponuke bud v PRO shope tu na MK alebo priamo na nasom eshope.

jenifferka
11. aug 2015

No ja nedam dopustit na samozlupovacie ponožky , ktoré su podľa mna TOP 🙂
Moravačkaaa je to perfektná pedikura na doma.

pannacotta
11. aug 2015

Ja som samozlupovačky vyskúšala a kúpila ako netradičný darček pre kamošku. Nemám až taký problém s pätami, ale raz za týždeň aplikujem intenzivný regeneračný zábal na chodidlá . Všetky krémy ktoré som vyskúšala tak len vsiakli a nič. toto mi nenormalne premastí chodidla a pri pravidelnej aplikácii sa moja návšteva u pedikérky posunula o mesiac, takže chodím čo dva mesiace. 😀 12 euro pedikérka a môj zábal 2,50 eur no nevyskúšaj!!!

gwynet
11. aug 2015

Ja to robím takto: Dám nohy do vody so soľou na 20 min. Potom použijem Puredermu exfoliačný krém na nohy Orechy. Sú tam zmesky škrupín vlašských orechov a semienok marhúľ. Urobím peeling a potom to očistím Tvarovanou škrabkou na päty, ktorá je obojstranná. Perfektne ťa zbaví stvrdnutej kože a cena nemá konkurenciu (3 eura), potom stačí len namazať nejakým krémom.

valentina18888
12. aug 2015

Aj ja som vyskúšala samozlupovačky a vcelku zaujímavá vec. Niekde som o tom čítala a potom som si to našla na netu. Najskôr som si myslela , že je to haluz, pretože po aplikácii ubehol týždeň a nič. A potom sa to spustilo koža sa mi lúpala neuveriteľným spôsobom. 😀 Takže za mňa ak nemáš čas a si doma s deťmi ako ja vyskúšaj.

drobecbobo
12. aug 2015

Kde by sa tie zlupovacie ponožky dali kúpiť? 🙂 Ďakujem.

barbieenka
13. aug 2015

Tie samozlupovacie ponožky ma celkom zaujali , idem to vyskusať 🙂
predpokladam že sa daju objednat na nete 🙂

ellasofia
18. aug 2015

ahojte,
pomôže hlavne pravidelná pedikúra a doma nohy každý večer krémovať, krémom vhodným na váš typ chodidla.

www.pedikurasupova.sk

pridecas
18. aug 2015

ja som tiez travila na pedikure kazdy mesiac nejaky ten cas, no teraz uz pekne sedim doma, pedikuru si spravim za necelych 5 minut a paty mam hladke ako od proficky. Kupila som si scholl velvet smooth strojcek a nedam na neho dopustit a dobry krem na nohy, ked si spravim pedikuru, aj tyuden alebo viac mam pokoj a dokonca nemam taku zhrubnutu kozu ako som predtym mavala.

sirell
18. aug 2015

Na stvrdnute paty je vyborny krem Balea Urea fusscreme, da sa kupit v DM drogerii alebo bambucke maslo

jani_uk
18. aug 2015

Mne pomohol kokosovy olej.

lubka72
19. aug 2015

Tie samozlupovačky sa dajú kúpiť aj v niektorej z drogerii? alebo iba cez net?

call
19. aug 2015

Ahoj lubka 72,
Ja som si objednala z internetu. Je to stránka www.krasnadoma.sk. Je to super obchod , kde ponúkajú aj pleťové masky na pleť , ktoré sú bez parabénov a je tam aj všeličo iné, čo my ženy oceníme.
Kukni ozaj to stojí za to.

leontina16
20. aug 2015

Mňa to zaujalo a to ako dlho sa šúpe? Pozrela som si to na tom netu. A je nejaký rozdiel medzi samozlupovacimi ponožkami so slimakom a ponožkami s papajou?

radka227
20. aug 2015

teraz v lete, ak nosis otvorenu obuv je koza nachylnejsia. mne pomaha, ked si nohy aspon raz za den natriem kremom. ja pouzivam krem na popraskane paty s ureou od oriflame, ale ked ho nemam poruke, tak je dobra aj modra indulona.

feri258
24. aug 2015

Ahojte, nechcem robit nikomu reklamu ale mojmu svokrovi, ktory trhal ponozky a mal ich iba na jedno obutie, taka mast. Svokra mu to kupila v pedikure ale videl som to uz aj v lekarni a nete. Vola sa to nejako GEHWOL Mast na tvrdu kozu alebo tak nejak. Ako kazdy chlap, svokor si nemazal, tak nakoniec mu svokra robila zabaly a velmi mu to pomohlo. Konecne moze nosit jeho oblubene sandale.

laskominka55
25. aug 2015

Už aj ja som po tejto kure, hneď jak som samozlupovačky videla tak som si ich objednala a dala na nohy. Som to ešte nezažila, aby sa mi tak nohy lúpali. Koža sa mi lúpala všade aj medzi prstami a aj okolo nechtu. SUPER !!! Odporúčam. Hneď som kúpila aj tatinovi, pretože ten to má hrozne. 🙂

viktoths
7. okt 2016
Používateľ viktoths je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od viktoths.
evittam
7. okt 2016

Kvalitná a profesionálna pedikúra.

bee_1
16. okt 2016

krém na nohy s aloe vera, ja kupujem taky a este pouzivam scholl na chodidla 🙂 velmi pomaha skus pozriet na http://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/
http://www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/ vzdy tam maju lacno cez tieto kupony, ja objendavam aj z notino tie kremy ale aj z pilulky tam su uz take silnejsie dermalne kremy

leontina16
4. nov 2016

Samozlupovačky odskúšané (ty s tou papájou) . Spokojnosť a odporúčam 😀

dada_99
4. nov 2016

mne na stvrdnute paty pomaha ked si ich vymocim a trosku aj oskrabem a nasledne potom nakremujem kremikom na paty... teraz momentalne som pouzivala aj krem ktory obsahoval mocovinu a mam pocit ze ten mi najviac zabral... ale myslim ze kazdemu zabera nieco ine, treba len poskusat a prist na ten ktory najviac zabera

lolita611
9. nov 2017

ahojte, ja mam vyskusane ponozky s tymto zazrakom z lekarne. Pisala som o tom aj clanok na blogu www.3mamy.sk

kratulka
28. aug 2018

No akurát som v druhom prispevku o tom...čo mne pomohlo..ak niekomu este budem rada....pedikura skrabky pemza...to všetko je na mna velmi drastické..
Pomohol mi stary návod...kazdy den po sprche vysuchat frote uterakom a natrieť krémom- Ja konkrétne krem na nohy z dm s urea...bielo ružový...a parada...sto vsio

kaya60
26. nov 2018

@kratulka toto je najgenialnejsia rada, aka na koniku bola, viac ako desat rokov chodim kazdy mesiac na pedikuru, a stale rovnako, za par dni je to take iste, ale akonahle som vyskusala tento jednoduchy recept s frote uterakom, mam nohy ako babatko, neuveritelne. A tak jednoduche👍

kratulka
26. nov 2018

@kaya60 som velmi rada 😉
Akurat som .myslela na vas vsetky...a pozeram ze som zanedbala svoje päty..tak ich mam skaeede...ale zas som začala pravidelne a uz sa to lepsi ...to ze ta starostlivosť mudi byt stale ...a ja teraz nemala cas tehotdnstvo novoridenec atd...
Som.rada ze pomohlo