Čo mi pomôže na zapálené hrdlo?

lumir711
17. máj 2015

Ahojte, mám zapálené hrdlo a chcel by som ísť zajtra do práce. Čo by ste m i poradili?Ďakujem.

sednaja
17. máj 2015

@lumir711 šalvia - kloktať, piť ........najlepšie je ju však začať užívať, keď eštelen cítiš škrabanie - pre budúcnosť - nemuselo to zájsť tak ďaleko...ale pomôže aj teraz, len to bude dlhšie trvať ......... ak si skôr za klasickú medicínu, tak ajatín

palculienka123
17. máj 2015

piť teplé pivo, môže sa pridať aj med, mám to odskúšané na sebe, fakt to zabralo 😉

suge
17. máj 2015

Ja by som poradila prehodnotiť tvoje odhodlanie ísť do práce a vyčkať jeden deň doma ako sa to vyvinie 😉 . Teda pokiaľ je to aspoň trochu možné. Inak si nemyslím, že na zapálené hrdlo existuje nejaký všeliek, no azda by bolo vhodné začať úplne jednoduchými vecami, napríklad kloktať slanou vodou alebo roztokom zo šalvie (ak nemáš alergiu). Moja mama zase nedá dopustiť na svoj obľúbený dezinfekčný prípravok s obsahom jódu, aj keď ten má dosť hroznú chuť. A tak ďalej, internet je plný domácich receptov i komerčných reklám na zaručene účinné "meducínky". Prajem skoré uzdravenie.

karamel
17. máj 2015

vyplachovat hrdlo cajovníkovým olejom, dostat ho v lekarni🙂

smoulingirl
17. máj 2015

Moja osvedcena dvojka -Bioparox a Anginal, mozu sa brat aj spolu. Bioparox je lokalne antibiotikum v spreji, dostat ho volne kupit, je sice trochu drahsi, tusim okolo 7-8€. Anginal je tiez sprej s cajovnikovym olejom.