icon

Čo môže byť príčinou hrbolu na lýtku?

viktor161
18. dec 2024

Už pred pol rokom sa mi na lýtku spravil hrbolcek bol mäkký a bezbolestný vôbec mi nevadil. No pár dní dozadu ma to svrbilo tak že po škrabani sa tam spravila chrasta, keď som si ju odstránil tak od tej doby je ten hrbolcek tvrdý a pri dotyku dosť boli tak ma zaujíma čo to presne môže byť.

Čo môže byť príčinou hrbolu na lýtku?Čo môže byť príčinou hrbolu na lýtku?
irusa
18. dec 2024

no treba ísť s tým na chirurgiu

h2
18. dec 2024

@viktor161 Pol roka máš toto na nohe a u lekára si s tým nebol???

macatt
18. dec 2024

Moja kamoška mala podobné na kolene, stále si to chytala, urobila sa jej tam ,,hlavička,, a jedného dňa jej to prasklo, mala tam normálne knot veľkosť ceruzky a koooopu hnisu a zostal jej úplný otvorený kráter a musela s tým tak či tak na chirurgiu, lebo sa jej to nechcelo zaceliť a začalo jej to celé mokvať..
Máš to zapálené a asi hnis, možno najskôr antibiotiká a potom chirurg.. nič moc mať takýto zápal, rieš to hneď..

oceanahory
18. dec 2024

@viktor161 Tiez si myslim, ze pod tym bude v najlepsom pripade hnis, smer lekar...nechapem preco si tam este nebol 🤦.

januska12323
18. dec 2024

@h2 Viktor je silný a nezávislý chlap a nepotrebuje doktora kým neumiera!

mikadooo
18. dec 2024

@viktor161 môže to byť vred zapuzdrený. Choď k dr., nech sa na to pozrie, prípadne ťa pošle ďalej. Sám do toho radšej nerýp, nech sa to ešte nezhorší, kým je to zatvorené, aspoň sa tam nedostane infekcia zvonku.

macatt
18. dec 2024

@januska12323 😀😀 no jo, škoda, že je to má na lýtku, inak by to dávno narezal, vytlačil a zašil😵‍💫

luccija
18. dec 2024

@viktor161 máš to dosť škaredé choď k lekarovi