Čo môže spôsobiť extrémnu bolesť prsníkov ?

29. jan 2020

Chcem sa spýtať. Už 2 deň ma extrémne bolia prsia. Respektíve tá bolesť ide s podpazušia až po bradavky. Je to neznesiteľné, každý pohyb rukou si odtrpím. Dokonca mi veľmi vadí aj podprsenka, tlačí ma. V piatok mám dosať menzes. Myslela som aj na tehotenstvo, no už mám bolesti aj v podbrušku ako vždy keď očakávam menštruáciu. Ale tie prsia ma nikdy takto neboleli. Čo to?

lucia851
29. jan 2020

Boliet v podbrusku ta,moze aj keby si bola tehotna,pockaj ci ti pride ms a ked nie skus spravit test

sonnenshein
29. jan 2020

Presne ako ja v juli, nekonecna bolest prsnikov, tyzden pred MS. Uz neprisla. Skus spravit test, ja som ho uz mala pozitivny 2 dni pred.

pininka1
29. jan 2020

Mňa vždy takto strašne boleli a bolo to tehotenstvo, ani test som si nemusela robiť, hneď som vedela že to je ono. A ozaj to bolo niekedy neznesiteľné.

nikpa
29. jan 2020

U mňa toto boli tehu príznaky

mmoonna
29. jan 2020

Mňa pri prvom tehu tiež strašne boleli prsníky, ani spať som na bruchu nemohla.

natalkinmarek
17. máj 2020

Ahojte prosím vás už má asi mesiac bolia prsia . Snažíme sa o bábätku už skoro 2roky menstrucia mi meškala 4dni ale dostala som ju lenže teraz má bolia prsia omnoho viac ani chytiť sa ich nemôžeme sú take naliate ako keby neviete prečo ? Ani podprsenku nemôžem nosiť lebo má tlači . Nikdy má tak neboleli Ďakujem

sense
17. máj 2020

Mna bolia kazdy mesuac od ovulacia po ms uz par mesiacov....zacnebto pnutim a dva dni pre ms mi vadi aj podprda ale bez este horsue