Čo môže znamenať pocit bijúceho srdca počas dňa?
Čo znamená keď celý deň cítim ako mi bije srdce kto má Stým skusenosty
@markusrasford áno mám ja beriem lieky nato bisoprolo mam tlak nisky a tep mám 86
@pompovadalibor to je zaujímavé 86 by malo byt ôk. Tak treba navštíviť lekára.
môže byť vyšší tep...
mne povedal lekár na vyšetrení že štíhlejší počujú srdce omnoho viac ako ľudia pri tele.
@markusrasford aj v spánku to cítim bojím sa abi sami nečo nestalo
@pompovadalibor smer kardiológ pri 86 sa neumiera. 130 a tak už začína problém veľký
Buď rada, že ti cely deň bije srdce. Väčšinou tak bije každému.
@markusrasford bola som aj na echo srdca mám visletky dobre len asi mám tachikardiu že rychlejsie mi ide srdce a povedali mi na kartologi že sa mi nestane nič ale ja ani neverim keď mi tak stále pôjde rychlo
@pompovadalibor presne toto som citievala aj ja, prešla som všetky možné vyšetrenia, ja napríklad mám tep Max do 70 a cítila som bitie srdca, začala som brať magnézium magne B6 a magnosolv, a tiež lieky na tep hoci nie je vysoký, za mňa to bude psychika
@
@lagunka0000 áno ja mam depresiu len abi sami nič nestalo bojím sa až toho
Mozu to byt extrasystoly ... mavam to aj ja
@cacorka2704 aj v spánku to citite ako vám bije srdce rýchlo
@pompovadalibor ano hocikedy pride takyto stav
@cacorka2704 Len dúfam že to nebude važne 🙏🙏
@pompovadalibor práveže ak uzivas betablokator, je mensia sanca,ze dostanes napr.infarkt myokardu, nestresuj.
@lubkovaandrejka áno uživam ale cítim to aj keď beriem lieky
@pompovadalibor berieš aj magnézium?
@lenadka áno brala som ale dochtorka mi visadila lebo som mala veľmi nisky tlak
@pompovadalibor ja som tiež nizko tlaková a magnézium si švihnem aj 2x za deň, dokonca ako tehotná s extrémne nízkym tlakom som magnézium mala nariadené užívať. Neviem ako sa ti má uľaviť, keď magnézium neberieš. S toho strachu o seba dostaneš akurát tak panicky záchvat a bude ti búšit srdce. Na to sa neumiera ale berú sa antudepresiva a magnézium
@lenadka budem brať zase magnezium lebo toje strašne keď ciťite ako bije srdce
@pompovadalibor keď to budeš cítiť treba sa upokojiť pomalým nádychom a ešte dlhším kľudným výdychom, nepanikáriť, dodržiavať pitný režim, piť aj minerálky, máš doma, či v práci stres?
@lenadka doma som taká som vistresovana stoho
@pompovadalibor precitaj si podobné témy väčšinou je to psychicka https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/citim-ako-mi-bije-srdce-2/
@lenadka psychika je hnusná vec
Toto, moze byt psychicka zálezitost. Príliš, sa sledujes. Nemaš uzkosti?
@pompovadalibor zacni brať to magnézium, kľudne zo začiatku aj vyššie dávky, aj ja som tak začínala, teraz doobeda magnosolv, poobede jeden magne B6 a večer dve magne B6
@pompovadalibor ja mám tiež problém s teplom a tlakom. Tlak bežné 86/55 a tep aj 169 som už mala....tiež som brala lieky ale znižovali mi tlak ešte viac, musela som vysadiť.....to čo ešte popisujes, skús porozmýšľať či nie si v strese....ďalej histaminova intolerancia môže spôsobovať také stavy ale zamerala by som sa na TETANIU. Mne toto čo popisujes príde aj ako tetania keď máš srdce celkom ok. Tu mám aj ja. A skús si nacitať panicku poruchu alebo také niečo, k tomu ti viac nepoviem, ale stretla som sa s tým niekde v clankoch, že toto môže byť problém
@vuvu163 áno mám srdce v poriadku akurát mi zistili na holter že rýchlo mi ide srdce a dali mi bisoprolo na tep aja mam tlak nisky keď beriem lieky toť príde že mi bije v spánku aj cez deň
@pompovadalibor a necítíš aj tlak na hrudi keď ti búši srdce?
@lagunka0000 áno cítim velmi

@pompovadalibor najlepšie je navštíviť odborníka. Ale pravdepodobne ze srdcová aritmia je problém. Tep srdca bude problém. Nemáš doma tlakomer?