icon

Čo môže znamenať pocit bijúceho srdca počas dňa?

pompovadalibor
20. mar 2025

Čo znamená keď celý deň cítim ako mi bije srdce kto má Stým skusenosty

Strana
z3
markusrasford
20. mar 2025

@pompovadalibor najlepšie je navštíviť odborníka. Ale pravdepodobne ze srdcová aritmia je problém. Tep srdca bude problém. Nemáš doma tlakomer?

pompovadalibor
autor
20. mar 2025

@markusrasford áno mám ja beriem lieky nato bisoprolo mam tlak nisky a tep mám 86

markusrasford
20. mar 2025

@pompovadalibor to je zaujímavé 86 by malo byt ôk. Tak treba navštíviť lekára.

deti95060810
20. mar 2025

môže byť vyšší tep...
mne povedal lekár na vyšetrení že štíhlejší počujú srdce omnoho viac ako ľudia pri tele.

pompovadalibor
autor
20. mar 2025

@markusrasford aj v spánku to cítim bojím sa abi sami nečo nestalo

markusrasford
20. mar 2025

@pompovadalibor smer kardiológ pri 86 sa neumiera. 130 a tak už začína problém veľký

olga_hurajova
20. mar 2025

Buď rada, že ti cely deň bije srdce. Väčšinou tak bije každému.

pompovadalibor
autor
20. mar 2025

@markusrasford bola som aj na echo srdca mám visletky dobre len asi mám tachikardiu že rychlejsie mi ide srdce a povedali mi na kartologi že sa mi nestane nič ale ja ani neverim keď mi tak stále pôjde rychlo

lagunka0000
20. mar 2025

@pompovadalibor presne toto som citievala aj ja, prešla som všetky možné vyšetrenia, ja napríklad mám tep Max do 70 a cítila som bitie srdca, začala som brať magnézium magne B6 a magnosolv, a tiež lieky na tep hoci nie je vysoký, za mňa to bude psychika

pompovadalibor
autor
20. mar 2025

@
@lagunka0000 áno ja mam depresiu len abi sami nič nestalo bojím sa až toho

cacorka2704
20. mar 2025

Mozu to byt extrasystoly ... mavam to aj ja

pompovadalibor
autor
20. mar 2025

@cacorka2704 aj v spánku to citite ako vám bije srdce rýchlo

cacorka2704
20. mar 2025

@pompovadalibor ano hocikedy pride takyto stav

pompovadalibor
autor
20. mar 2025

@cacorka2704 Len dúfam že to nebude važne 🙏🙏

lubkovaandrejka
20. mar 2025

@pompovadalibor práveže ak uzivas betablokator, je mensia sanca,ze dostanes napr.infarkt myokardu, nestresuj.

pompovadalibor
autor
20. mar 2025

@lubkovaandrejka áno uživam ale cítim to aj keď beriem lieky

lenadka
20. mar 2025

@pompovadalibor berieš aj magnézium?

pompovadalibor
autor
20. mar 2025

@lenadka áno brala som ale dochtorka mi visadila lebo som mala veľmi nisky tlak

lenadka
20. mar 2025

@pompovadalibor ja som tiež nizko tlaková a magnézium si švihnem aj 2x za deň, dokonca ako tehotná s extrémne nízkym tlakom som magnézium mala nariadené užívať. Neviem ako sa ti má uľaviť, keď magnézium neberieš. S toho strachu o seba dostaneš akurát tak panicky záchvat a bude ti búšit srdce. Na to sa neumiera ale berú sa antudepresiva a magnézium

pompovadalibor
autor
20. mar 2025

@lenadka budem brať zase magnezium lebo toje strašne keď ciťite ako bije srdce

lenadka
20. mar 2025

@pompovadalibor keď to budeš cítiť treba sa upokojiť pomalým nádychom a ešte dlhším kľudným výdychom, nepanikáriť, dodržiavať pitný režim, piť aj minerálky, máš doma, či v práci stres?

pompovadalibor
autor
20. mar 2025

@lenadka doma som taká som vistresovana stoho

lenadka
20. mar 2025

@pompovadalibor precitaj si podobné témy väčšinou je to psychicka https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/citim-ako-mi-bije-srdce-2/

pompovadalibor
autor
20. mar 2025

@lenadka psychika je hnusná vec

anna777115
21. mar 2025

Toto, moze byt psychicka zálezitost. Príliš, sa sledujes. Nemaš uzkosti?

lagunka0000
21. mar 2025

@pompovadalibor zacni brať to magnézium, kľudne zo začiatku aj vyššie dávky, aj ja som tak začínala, teraz doobeda magnosolv, poobede jeden magne B6 a večer dve magne B6

vuvu163
22. mar 2025

@pompovadalibor ja mám tiež problém s teplom a tlakom. Tlak bežné 86/55 a tep aj 169 som už mala....tiež som brala lieky ale znižovali mi tlak ešte viac, musela som vysadiť.....to čo ešte popisujes, skús porozmýšľať či nie si v strese....ďalej histaminova intolerancia môže spôsobovať také stavy ale zamerala by som sa na TETANIU. Mne toto čo popisujes príde aj ako tetania keď máš srdce celkom ok. Tu mám aj ja. A skús si nacitať panicku poruchu alebo také niečo, k tomu ti viac nepoviem, ale stretla som sa s tým niekde v clankoch, že toto môže byť problém

pompovadalibor
autor
22. mar 2025

@vuvu163 áno mám srdce v poriadku akurát mi zistili na holter že rýchlo mi ide srdce a dali mi bisoprolo na tep aja mam tlak nisky keď beriem lieky toť príde že mi bije v spánku aj cez deň

lagunka0000
22. mar 2025

@pompovadalibor a necítíš aj tlak na hrudi keď ti búši srdce?

pompovadalibor
autor
22. mar 2025

@lagunka0000 áno cítim velmi

Strana
z3