Čo na chronický kašeľ?

polodrahokam
13. feb 2016

Ahojte, už niekoľko mesiacov ma trápi chronický kašel. Prešla som rôznymi lekárskymi vyšetreniami, ale len konštatovali, že to môže byť začínajúca astma. Trochu mi pomohli inhalátori. Ale počula som aj také názory, že je to z prechodenej chrípky alebo z toho, že sušíme v byte bielizeň - nemáme balkon. Alebo že to môže byť zo stresu pri malých deťoch. Čo by mi pomohlo? Vedeli by ste poradiť?

lucia2207
13. feb 2016

olej z parrily čínskej pozri si na nete, je fakt dobrý.Aj my ho užívame 🙂 🙂

maca283
13. feb 2016

@polodrahokam Ja odporucam tamen sirup alebo olejček jedla sibírska je to s justu

ena70
13. feb 2016

že sušíte doma bielizeň to isto nie je dôvod... veď to je v zime skoro v každej domácnosti...to by kašlala celá republika 😉 a bielizeň práveže zvlhčí vzduch v paneláku 🙂... vyskúšaj masť z jazveca, natri ňou priedušky, igelit na to a plienku... uvoľní to... a objednaj sa u alergologa....

autumn11
13. feb 2016

tiež som mala nedávno takéto problémy. Spravili Ti aj testy na pľúcne chlamýdie? Tie spôsobujú často taký dráždivý kašeľ. Inak ja sa chystám kúpiť zvlhčovač vzduchu. Pomáha pri dýchacích problémoch.
Veľa krát je v panelákoch a v domoch suchý vzduch a to nerobí dobrotu. Teraz dostať už aj také do ktorých môžeš kvapnúť éterický olej. Napr.eukalyptový. Ten je dobrý na dýchanie.

tamaram283
15. feb 2016
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

moja mama zvykla tiez stale pokaslievat uci uz vyse 20 rokou, tak hlas potrebuje denne. uz aj otec bol z toho nervozny a nejako sa dostala k wobenzymu. a ustupilo to, vyskusaj su to enzymy a aj mne po porode to pomohlo sa rychlejsie zahojit.

mamazem
17. feb 2016

Mám dobré skúsenosti s Vironalom. 3x5 kvapiek, 3 týždne, potom týždeň pauza. U dcéry zabral do 3 dní.
https://www.modrykonik.sk/market/detska-vyziva-...
v.

mv77
10. feb 2024

@polodrahokam ahoj, prosim ta ako si dopadla s tym kaslom? aj ja zapasim uz 4 mesiace..vdaka

polodrahokam
autor
11. feb 2024

@mv77 Po čase ma sám prešiel. Mávam to hlavne v strese.