icon

Čo najlepšie pomáha na bradavice?

28. jan 2025

Ja už som zúfalá. mám na ruke na jednom mieste viacero bradavíc, bola som dva krát vypalovat, potierala som duofilmom - takto som s tím bojovala pomaly celý rok. Vždy keď vyzeralo že už je tam plocha koža, prestala som potierať a nárastu rekordne rýchlo a ešte vyzsie ako boli prvý krát 🤦 ja neviem či mám skúsiť inú kožnú ktorá to riadne vypáli, alebo čo

sissy27
28. jan 2025

Bradavice su virusoveho povodu, takze vypalovanie neriesi pricinu ich vzniku.

aneetra
28. jan 2025

mojmu ex partnerovi sa stala taka vec ze som mu omylom odskrabla jednu a akoby zazrakom mu zmizli vsetky ostatne co mal po rukach 😀 ale otcovi dost pomohol ten wortner, no zmenil aj stravu.

andreakg
28. jan 2025

Treba posilniť imunitu , dobrá je hliva ustricová,na bradavice je dobrý spirularin vs

autor
28. jan 2025

@sissy27 to viem, len ako sa ich zbaviť 🤦 mávala som aj ako dieťa, ale vždy mi to raz vypálili a hotovo. Teraz ako dospelá sa toho neviem zbaviť posledný rok

marty_4
28. jan 2025

@sissy27 ano, to je fakt, to treba riesit inak, ale co mne osobne na bradavice najlepsie zabralo, tak bol asi wartner.

sissy27
28. jan 2025

Mne u dcery pomohla hliva ustricova v tabletkach, do dvoch tyzdnov zmizli.

autor
28. jan 2025

@sissy27 akurát pozerám že to si teda skúsim kúpiť lebo už som na prášky.

lulitta
28. jan 2025

Pozri esenciálne oleje bewit

siera_springs
28. jan 2025

Skusit ricinovy olej potierat pravidelne.

masandra
28. jan 2025

Teatree olej, ale treba pravidelne natierať aj niekolkrat denne

autor
28. jan 2025

@masandra ten som si kúpila tiež ale len pred dvoma dňami keď som googlila že čo ešte by som skúsila

alexka89
28. jan 2025

Citrónovú kôru som namočila do octu ,prilepila na bradavicu páskou alebo leukopl. A po 2-3 x prikladaniach sa sama odlupla.Sice mi to spálilo aj okolitú kožu ale bradavica bola fuč.

radula17
29. jan 2025

Ja som dávala synovi kúsok cesnaku na ne, mal 5 na chodidle a nešli sme sa ich zbaviť prípravkami z lekárne. Večer som dala cesnak a zalepila miesto náplasťou, troška ho to pobolievalo ale pomohlo, tie menšie zmizly samy od seba🙂

jarkaon
Autor odpoveď zmazal
jarkaon
6. aug 2025

@anonym_autor dobrý deň. Môj syn mal veľmi škaredé bradavice na nohách. Boli sme pri 3 kožných lekárkach a nikto nevedel pomôcť. Až som natrafila na pedikérku ktorá sa na to špecializuje. A syn sa za 4 mesiace toho zbavil ( viď foto v prílohe je po ošetrení - teraz to má ešte krajšie, lebo sa už všetko zacelilo) Určite žiadne mrazenie, žiadne koloidne prípravky. Nám to iba zhoršilo stav. Keď som oslovila pedikérku tak nám všetko vysvetlila. Raz za mesiac sme išli k nej a pekne mu všetko ošetrila. Následne sme každý deň aplikovali prípravok ktorý nám odporučila ( od nej sme to kúpili, nakoľko v lekárni nekúpite) .
Ráno som mu aplikovala pero ktoré rýchlo schne, takže si mohol hneď dať ponožky a ísť do školy. Večer sme najprv nastriekali na nohy dezinfekciu, nechali uschnúť a aplikovali masť, ktorú sme nechali pôsobiť minimálne pol hodiny. Väčšinou sedel s namastenymi nohami hodinu a až potom si dal ponožky. Žiadne prelepovanie s náplasťami. Nič.
Dezinfekcia topánok a nôh. Raz mesačne komplet výmena ponožiek za nové. To je všetko. A vôbec do toho nezasahujte. Iba raz za mesiac k pedikérke.

alexka89
11. aug 2025
@jarkaon

@anonym_autor dobrý deň. Môj syn mal veľmi škaredé bradavice na nohách. Boli sme pri 3 kožných lekárkach a nikto nevedel pomôcť. Až som natrafila na pedikérku ktorá sa na to špecializuje. A syn sa za 4 mesiace toho zbavil ( viď foto v prílohe je po ošetrení - teraz to má ešte krajšie, lebo sa už všetko zacelilo) Určite žiadne mrazenie, žiadne koloidne prípravky. Nám to iba zhoršilo stav. Keď som oslovila pedikérku tak nám všetko vysvetlila. Raz za mesiac sme išli k nej a pekne mu všetko ošetrila. Následne sme každý deň aplikovali prípravok ktorý nám odporučila ( od nej sme to kúpili, nakoľko v lekárni nekúpite) .
Ráno som mu aplikovala pero ktoré rýchlo schne, takže si mohol hneď dať ponožky a ísť do školy. Večer sme najprv nastriekali na nohy dezinfekciu, nechali uschnúť a aplikovali masť, ktorú sme nechali pôsobiť minimálne pol hodiny. Väčšinou sedel s namastenymi nohami hodinu a až potom si dal ponožky. Žiadne prelepovanie s náplasťami. Nič.
Dezinfekcia topánok a nôh. Raz mesačne komplet výmena ponožiek za nové. To je všetko. A vôbec do toho nezasahujte. Iba raz za mesiac k pedikérke.

@jarkaon fuuu mal to riadne