icon

Čo očakávať po hysterektómii?

8. máj 2021

19.5. idem na planovanu hysterektomiu. Čo možem očakavť po tejto operácii?

Strana
z2
dana2207
30. nov 2024

@katica78 ahoj môžem sa spýtať? Vyberali ti iba maternicu či aj vaječníky. Dik za odpovede

katica78
5. jan 2025

@dana182 tak to si len myslite,v ziadnom pripade a doktory to nechcu operovat radsej vas nechaju sa trapit ako mna 8 rokov kyretaze kazdy rok,tabletky,inekcie atd...a to je lepsie ??vobec!!!!nieje treba maternicu a ani ine organy ak su pre zenu len velkym problemom!!!von a je pokoj a aky fuuuha neviem to ani opisat ako mi je teraz mega super.konecne!!!do toho zeny a nedajte sa a ked vymysla doktor tak viete coVYMENIT HO!!!!

katica78
5. jan 2025

@dana182 nie nie a nie!!!tu je potom problem niekde inde!!!

katica78
5. jan 2025

@dana182 velka ale velmi velka blbost!!!ja mam vonku vsetko,ostal mi len krcok,ale chut??fuuha teraz boli muza hlava 😂😂😂ale ma smolu,ja mam chut furt,viete to je vsetko v hlave a nie v hormonoch,dievcata poviem teda napisem vam iba jedno:hlava,milujuci muz,ta volnost millovat sa NAPLNO ,bez bolesti,bez vecnej krvacnosti atd...stoji za tu kratku bolest po operacii takze do tohoo.

katica78
5. jan 2025

@katica78 😂😂😂😂

katica78
5. jan 2025

@dana182 NIE

dana2207
5. jan 2025

@katica78 tak super 😊 som rada lebo ja som piaty týždeň po operácii a z toho čo čítam ma bolí hlava a mala som obavu čo bude potom. Nechcem prísť o chuť ani iné a poviem pravdu už niečo bolo s super 😊

dana182
5. jan 2025

@katica78 tak je velký rozdíl, jestli máte krček nebo ne, všechny ty nervy vedou blízko krčku, takže pokud vám zůstal, věřím, že je to celkem v pohodě...vaječníky na to všechno nemají takový vliv, jak se myslí....mně krček vzali a cítím vše vzadu úplně jinak, ty nervy jsou tam prostě porušené....

katica78
25. feb 2025

@dana182 moze byt,aj nemusi,tym ze nemam vobec hormony,ale vsetko je to len v hlave hlavne a ako sa zena nastaví a poddá😁,znasa atď.....je to najmenej co ma trapy 🙏hlavne nech je zdravie o nic ine nejde😁

Strana
z2