Čo pomáha pri liečbe úzkosti?
Ahojte, mam uzkost alebo poporodna depresia, od Jula uzivam Elicea rozpustna pod jazyk rano a vecer a grandaxin rano a na obed. Nie je mi lepsie asi 2 tyzdne bolo ale ako keby 4 dni zle, prehana ma potom lepsie a podobne.
Co Vam pomohlo? Nejake rady, ja som zufala, obera ma to o pokoj 🥺 chcem sa zobudit aspon jedno rano aby mi nebolo zle 🥺 stale pocit na grc a nevolno 🥺
Ja ti rozumiem,ale veď tie lieky časom vysadis keď zaberu.Mne idú od ďalšieho týždňa znižovať dávku postupne.Ja som lieky nikdy nejedol,ale keď sa inak nedá.Nikdy som nemal problémy a zložila ma panická úzkosť,ale treba si povedať,že je to len v hlave.
@martin6990 no ja si neviem predstavit momentalne ich vysadit 🥺 a ona mi prave skusa len navysovat, ked poviem, ze lepsie nie je 🤷♀️
To som si nevedel ani ja predstaviť ešte pred nedavnom.Musis len vydržať,ale skúsil by som iné lieky keď tieto nezaberajú.Ak chceš nápis mi sz.
@martin6990 nemam pocit, ze nezaberaju len som prekvapena, ze tie zle dni prebiju aj tie lieky aj ked som na nich uz tak dlho 🙈

@martin6990 najrsdsej by som to zvladala bez liekov, nechcem byt odkazana fungovat normalne len na pirulkach, vzdy som bola silna, cela rodina ked nieco bolo zle sa opierala o mna a ako bol porod, presli 3 mesiace a som iny clovek, nieco ma zlozilo, ci je to hormonmi, ci vsetko a nie som zvyknuta, ze uz moj zivot nie je moj ale mam dieta na neviem ale vela robi, ze som furt doma inak sa neda ...