icon

Čo pomáha pri liečbe úzkosti?

16. nov 2023

Ahojte, mam uzkost alebo poporodna depresia, od Jula uzivam Elicea rozpustna pod jazyk rano a vecer a grandaxin rano a na obed. Nie je mi lepsie asi 2 tyzdne bolo ale ako keby 4 dni zle, prehana ma potom lepsie a podobne.
Co Vam pomohlo? Nejake rady, ja som zufala, obera ma to o pokoj 🥺 chcem sa zobudit aspon jedno rano aby mi nebolo zle 🥺 stale pocit na grc a nevolno 🥺

Strana
z2
autor
17. nov 2023

@martin6990 najrsdsej by som to zvladala bez liekov, nechcem byt odkazana fungovat normalne len na pirulkach, vzdy som bola silna, cela rodina ked nieco bolo zle sa opierala o mna a ako bol porod, presli 3 mesiace a som iny clovek, nieco ma zlozilo, ci je to hormonmi, ci vsetko a nie som zvyknuta, ze uz moj zivot nie je moj ale mam dieta na neviem ale vela robi, ze som furt doma inak sa neda ...

martin6990
17. nov 2023

Ja ti rozumiem,ale veď tie lieky časom vysadis keď zaberu.Mne idú od ďalšieho týždňa znižovať dávku postupne.Ja som lieky nikdy nejedol,ale keď sa inak nedá.Nikdy som nemal problémy a zložila ma panická úzkosť,ale treba si povedať,že je to len v hlave.

autor
17. nov 2023

@martin6990 no ja si neviem predstavit momentalne ich vysadit 🥺 a ona mi prave skusa len navysovat, ked poviem, ze lepsie nie je 🤷‍♀️

martin6990
17. nov 2023

To som si nevedel ani ja predstaviť ešte pred nedavnom.Musis len vydržať,ale skúsil by som iné lieky keď tieto nezaberajú.Ak chceš nápis mi sz.

autor
18. nov 2023

@martin6990 nemam pocit, ze nezaberaju len som prekvapena, ze tie zle dni prebiju aj tie lieky aj ked som na nich uz tak dlho 🙈

Strana
z2