icon

Čo pomôže na rýchlejší rast vlasov?

l13dr
14. sep 2024

Ahojte, poradili by ste mi čo by mi pomohlo na riedké vlasy resp. Rýchlejší dorast vlasov. Pri čele, nad uchom a za uchom? Ďakujem.

l13dr
autor
14. sep 2024

@l13dr neviem ako to lepšie vysvetliť proste nemám vlasy na spomínaných miestach

mima172
14. sep 2024

@l13dr Odporúčam masírovať spomínané miesta rozmarínovým olejom.

merlinja
14. sep 2024

@mima172 pomáha to? máš vyskúšané? vďaka.

newwoman
14. sep 2024

@l13dr mne veľmi pomohli tabletky od firmy Venira na rast vlasov, mám hustejšie a odvtedy už nemám dokonca ani biele fľaky na nechtoch.

egonsk
14. sep 2024

@l13dr ked je to genetika, nepomoze ti ani svatena voda. Kolega si nechal implantovat vlasy a do 2 rokov vyzeral uplne ako pred implantaciou, iba odlahceny o kopec penazi...

mima172
14. sep 2024

@merlinja Ahoj, ak nejde o nejaký druh typu alopécia, tak áno rozmarínový olej podporuje zdravie vlasovej pokožky, cibuliek i vlasových korienkov. Na sebe to odskúšané nemám, nakoľko mám vlasov až až (dobrá genetika) ale riešila som to s X klientkami.

ovaaa
14. sep 2024

Po corone mi veľmi zredli vlasy.Toto mi pomohlo a mám znovu husté vlasy ako predtým.

lakebabe
14. sep 2024

@l13dr Biosil

mandzula
14. sep 2024

Pises "dorast", z coho dedukujem, ze ti asi vypadali. Ak ano, hladaj pricinu.

13uzivatelka11
14. sep 2024

@egonsk ale na ženách asi plesina nie je úplne v poriadku.. Môže ísť o zdravotný problém 🤷‍♀️

egonsk
14. sep 2024

@13uzivatelka11 s tym suhlasim, ale pohlavie autora, alebo autorky z viet prispevku nie je rozpoznatelny 😉 Rovnako velavravny je aj profil i fotka a podla skupiny, ktorej je odberatelom sa riadit nebudem, lebo ludia maju rozne zaluby 😉😁

13uzivatelka11
14. sep 2024

@egonsk ja som práve usudila, ze autor je žena, lebo práve u chlapov je vypadávanie vlasov väčšinou nezvratné a neriešili by to na koniku 😅

marcellka32
14. sep 2024

Minoxidyl

l13dr
autor
15. sep 2024

@egonsk prepáčte, som žena

cukroska
16. sep 2024

@ovaaa Mne zase toto vôbec. Ani vlasové hnojivo. Teda nezbadala sim rozdiel. Ale je pravda,že takéto veci neužívam pravidelne a dlhodobo.

ninah1486
16. sep 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

mne na rast pomohlo jedine dat si vlasy predlzit :D vôbec to nelutujem, kupila som si kvalitne vlasy od clipinhair a s nimi moje vyzeraju skvelo