icon

Čo robiť, keď mi padajú vlasy?

natalie10
2. apr 2025

Ahojte baby chcela by som sa spytat co robit ked padaju vlasy. Ked si prejdem cez vlasy zostane mi 4-8 vlasov v ruke. typ vlasov mam 2b-2c. umyvam si dvakrat do tyzdna. pouzivam sampom a kondicioner od znacky balea na kudrnate vlasy. a obcas si robim curly hair metod s tuzidlom.

rozculena
2. apr 2025

denný limit je 100 vlasov,pri dlhých brčkavých aj 200

natalie10
autor
2. apr 2025

@rozculena len nikdy mi nejako vlasy nevypadavali a mala som pekne huste a teraz mam omnoho tensi cop

rozculena
2. apr 2025

koľko máš rokov?
Neexistuje,že ti nevypadávali vlasy
https://sk.wikipedia.org/wiki/Vlas_(hlava)

lindous
2. apr 2025

Ak máš pocit, že sa to nejak radikálne zhoršilo, treba nájsť príčinu... mne od určitej doby viac padajú na jeseň 😅 ale vždy mi pomôže nasadiť zinok... no môžu to byť aj hormóny, stres, nedostatok niečoho iného (vitamíny, minerály), genetika atď....

lindous
2. apr 2025

@rozculena jasné, vlasy vypadávajú, ale keď to je v bežnej miere, človek to až tak nepostrehne, aj keď je to tých 100, ale keď začnú zostávať na ruke po každom prehrabnutí, všimneš si, že je niečo inak a nie úplne okej

natalie10
autor
2. apr 2025

@rozculena nie ze nevypadavali ale nie tak vela ako teraz

rozculena
2. apr 2025

@lindous ona píše o 5 vlasoch.....ja nepoviem,keď by jej zostávali po umývaní celé gundže vlasov .....

natalie10
autor
2. apr 2025

@rozculena na jednom prehrabnuti pocas umyvania je plny odtok len mojich vlasov a este mam plne ruky vlasov

natalie10
autor
2. apr 2025

@lindous no brala som teraz dost aj antibiotika a ine lieky kvoli zdravotnym problemom tak mozno tym?

mandzula
2. apr 2025

Ak mas pocit, ze ti padaju nadmerne (norma je 50 az 100 denne), treba zistit pricinu - stitna zlaza, nedostatok zeleza, hormony, zapalove loziska (zuby napriklad), oci... A hlavne pozor na stres.

lucialucy43
2. apr 2025

Ja som mala ten isty problem začali mi padať dosť vlasy nevedela som prečo skušala som viac druhou šampónov rôzne značky ale poviem Vám že mne zabral šampon Urtekram spevnil mi vlasy aj dodal lesk som snim spokojná..Tento https://zerotoxic.sk/products/urtekram-sampon-b...

natalie10
autor
2. apr 2025

@lucialucy43 ďakujem vyskúšam

luciaruz
2. apr 2025

Ja to iste. Velmi mi pomohol zinok, obyčajný lacny z drogerie. A vlasove vody a sampony s kofeinom.

taktotedanie
3. apr 2025

@natalie10 lebo sa na to zameriavas
Daj biosil