Čo robiť, keď zubárka odmieta zub opraviť?

lilly0812
6. jún 2016

Dobrý deň,

prosím čo robiť keď zubár/ka odmieta opraviť zub? Posledne bol zub ošetrený ešte v mesiaci 01/2016. Namiesto novej plomby dala zubárka len vložku. Posledný termín bol v marci 2016 a to bolo dentálna hygiena, zubárka nič neopravovala. Odvtedy čakám na ďalší termín, už to sú 3 mesiace. Zdravotná sestra mi vôbec nedala ďalší termín. V ambulancii sa stále vyhovárajú, že majú plno, doteraz stále nemám termín. Teraz nemám v zube ani plombu a vložka už dávno vypadla. Necítim v zube žiadne bolesti no myslím si, že zubárka by mala zub dokončiť, opraviť, posledne mi bolo povedané, že je plánovaná výplň koreňového kanálika na ktorú dodnes nemám termín.

pribinak
6. jún 2016

Najst si inu zubarku a prejsť k nej

maciatkolulu
6. jún 2016

ist k druhemu?

majba
6. jún 2016

odporucam ti najst si ineho, doslednejsieho zubara. takymto tempom ti moze zuby zanedbat a potom ti navrhne pokazeny zub uz len vytrhnut a nasadit mostik. co stoji majland a nevyzera to pekne.

tobnuf
6. jún 2016

Neviem preco sem vesiate taketo stupidnosti. Ako nehnevaj sa na mna ale to bez internetu si nevies poradit? No normalne tam zavolaj ze chces termin a ked ti neda tak si najdi ineho zubara..

tomiholjubavi
6. jún 2016

odporučam ti najst si dobreho privatnika. su to sice mastne palky, ale oplati sa. ja som velmi spokojna so svojim. aj mam termin kedy chcem, aj robi bezbolestne, aj ozaj kvalitno....pohladaj si na internete aj recenzie, vie to dost pomoct. 🙂 zubar je draha zalezitost tak, či tak..a ked uz musi clovek platit, mal by aspon dostat to, čo si predstavuje 🙂

katarinapekna
6. jún 2016

nechápem, čo je toto za haluz? to čo je za výhovorku? ved je to smiešne celé. termín ti musí dať, aj keby bol za 3 mesiace, ale musí! a vobec, nemám termín, nechcem čakať, alebo čokoľvek iné, idem inde, je milion ambulancií, kde ti zub urobia jednorazovo na cash a dovi, dopo.

mata1001
6. jún 2016

Zdvihni telefon a zavolaj tam a pytaj si novy termin.kludne aj zvys hlas lebo ona ti rozrobila zub a nedokoncila to a to znamena ze mas prednostne pravo o skorsi termin...ak sa bude vyhovarat tak jej kludne povedz ze si prides po kartu a zmen zubarku...hotovo....

hanboo
6. jún 2016

urcite to netreba nechat tak. Ty nemas osetreny zub tak akoby si mala mat. Takze im zavolaj povedz co je vo veci a nastoj si na tom nech dostanes termin. Urcite sa nenechaj odhovorit nech by ti sestricka hovorila cokolvek. Ty mas pravo dostat termin.

misel0806
6. jún 2016

Trvaj na dokonceny zubu,,,zaco berie penaze sa polovicnu robotu ani cent bych zubarke nedala.. A ty necakaj lebo teraz bolesti nemas no zub je otvireny a vselico ty moze donho vojst a potom budes inac lietat... Ale ja by som osobne vymenila zubara😗

ikaika
7. jún 2016

isla by som k inemu zubarovi

miriam11
7. jún 2016

Prehlasit sa k inemu zubarovi a hlavne normalnemu, lebo ta tvoja zjavne normalna nie je.

humajnicek
7. jún 2016

osobne by som netrvala na dokončení zubu. Zavolala by som im, že si prídem pre kartu a koniec. Doťahovať sa s niekým nemá zmysel. A môže sa stať, že by Ťa objednala, že Ti to dokončí a nakoniec by to len dovrzala. Radšej ísť k inému.