Čo robiť pri častejších extrasystolách?
Ahojte, viem ze je tu strasne vela tychto tem , mam ich pocitane,pisem anonymne lebo nechcem aby to rodina riesila. ..... extrasystoly mavam uz dlhe roky, no bolo ich malo mala som dni ze neboli vobec inokedy cca 5 x za den , no posledny rok sa to zhorsuje ,zaciatkom roka prisiel mesiac kedy som ich mala pravidelne od rana do vecera, najviac vklude pri zatazi nic, potom cez leto bol celkom klud a teraz posledne 2 mesiace zas casto cely den , mala som holter 7 dnovi ale to este v obdobi ked neboli take caste , holter bol v poriadku, mali ste to niekto tiez takto ze sa vam to takto niekedy stupnuje? Je pravda ze som mala aj stresove obdobie no aj ked som vklude tak sa to nemeni, a tiez mavam stuhnutu hrudnu chrbticu, dakujem za vase odpovede, pekny den
@anonym_autor
Nemáš niečo psychiatrické? Napr. tetániu?
@zmrzlinka2021 nemam ju diagnostikovanu
@zmrzlinka2021 nemam ju diagnostikovanu
@anonym_autor A si teda kardiologicka pacientka? Mas pravidelne kontroly?
Tie extrasystoly máš diagnostikované?
@anonym_autor A si teda kardiologicka pacientka? Mas pravidelne kontroly?
@zmrzlinka2021 nie niesom kardiolog na zaklade vusledkov z holtera povedal ze vsetko je ok
Tie extrasystoly máš diagnostikované?
@ibrunova ano boli zaznamenane na holtri , len vtedy ich bolo o dost menej
@zmrzlinka2021 nie niesom kardiolog na zaklade vusledkov z holtera povedal ze vsetko je ok
@anonym_autor myslela som ze niesom kardiologicky pacient a nemam pravidelne kontroly echo aj holter bol v poriadku
Objednaj sa na kontrolu ak sa ti zdá, že sa to zhoršilo. Extrasystoly má inak skoro každý.
@anonym_autor daj si vysetrit draslik aj ako samoplatca. Unilabs to ma za 6 eur ja som teraz bola par dni dozadu
@anonym_autor daj si vysetrit draslik aj ako samoplatca. Unilabs to ma za 6 eur ja som teraz bola par dni dozadu
@zabka79 a co ti vyslo? Tiez ta trapia extrasystoly?
@anonym_autor choď znova ku kardiológovi
stres tomu nepomáha.Magnezum berieš?
@anonym_autor 3,8 cize spodna hranica . Ano trapia roky...90% u mna je za tym draslik zvysnych 10% psychika 2 tyzdne dozadu som si volala zachranku....extrasystoly aj 15x po sebe som myslela ze.....
@zabka79 och tak to mi je luto, viem je to hnusny pocit, mavas extrasystoly dlho? A tiez pocas celeho dna? Mala si holter alebo kardiolog na to co?
@binarypete ano viem ze ich ma takmer kazdy a kazdy ich inak pocituje, mna len znepokojuje to ze ich bolo malo a zrazu taky rozdiel ze ich je vela
... utesujem sa ze je to obdobie a bude zas lepsie
@anonym_autor choď znova ku kardiológovi
stres tomu nepomáha.Magnezum berieš?
@anonym_d0db92 ano beriem pravidelne
Mne dnes na to kardiologicka povedala že keďže je EKG a echo úplne ok, nemám sa absolútne prečo stresovať extrasystolami. Ma to veľa ľudí a niekto to nevníma, chudši ľudia ako ja vraj viac môžu....že problém by bol keby som mávala aj vysoký pulz čo teda nemám vôbec. Ako si na Tom? Ja som mala omnoho viac extrasystol v strese alebo po náročnom športovom výkone, vyčerpaní atd...aj desiatky takých úderov
Mne dnes na to kardiologicka povedala že keďže je EKG a echo úplne ok, nemám sa absolútne prečo stresovať extrasystolami. Ma to veľa ľudí a niekto to nevníma, chudši ľudia ako ja vraj viac môžu....že problém by bol keby som mávala aj vysoký pulz čo teda nemám vôbec. Ako si na Tom? Ja som mala omnoho viac extrasystol v strese alebo po náročnom športovom výkone, vyčerpaní atd...aj desiatky takých úderov
@mia2906 pulz mavam uplne v pohode, skor nizsi, tiez som stihla, a ano stres robi svoje urcite, u mna aj hrudna chrbtica myslim, tiez ich mavas uz dlho roky? A pocitujes ich aj pocas celeho dna niekedy? Mala si ich zaznamenane na holtri alebo ti kardio robila len echo a ekg?
@mia2906 pulz mavam uplne v pohode, skor nizsi, tiez som stihla, a ano stres robi svoje urcite, u mna aj hrudna chrbtica myslim, tiez ich mavas uz dlho roky? A pocitujes ich aj pocas celeho dna niekedy? Mala si ich zaznamenane na holtri alebo ti kardio robila len echo a ekg?
@anonym_autor už asi rok-dva to tak viac pociťujem a sú rôzne obdobia, niekedy viac , inokedy menej. Holter vraj nieje treba keďže echo aj EKG úplne ok..aj ten pulz , spánok v noci ok, nebudim sa na to čiže vraj v poriadku..tak to nebudem ďalej riešiť kým ma to nejako neobmedzuje 😁
@anonym_autor už asi rok-dva to tak viac pociťujem a sú rôzne obdobia, niekedy viac , inokedy menej. Holter vraj nieje treba keďže echo aj EKG úplne ok..aj ten pulz , spánok v noci ok, nebudim sa na to čiže vraj v poriadku..tak to nebudem ďalej riešiť kým ma to nejako neobmedzuje 😁
@mia2906 tak ja ich mavam uz cca 14 rokov no posledny rok sa to zhorsuje...
@mia2906 a este sa opytam u kardio si bola koli extrasystolam alebo chodievas na nejake kontroly?
@binarypete a co beriete nato ? Lebo ja mam tiez a velmi vela mne dali betalok 50 a magnezium
@binarypete a co beriete nato ? Lebo ja mam tiez a velmi vela mne dali betalok 50 a magnezium
@zuzla10 dlho ich uz mas takto casto? Bola si s tym aj u lekara?
@zabka79 och tak to mi je luto, viem je to hnusny pocit, mavas extrasystoly dlho? A tiez pocas celeho dna? Mala si holter alebo kardiolog na to co?
@anonym_autor ano dlho cez den v noci potom pol roka pauza napriklad. Holter mala kardio Ok, teraz buduci tyzden idem po pol roku ci sa nic nezmenilo lebo to bolo fakt zle
@binarypete dobry mate komorove? A co ste nato uzivali ked sa vam tak zredukovali a kolko ste ich mali za 24hod myslim ak ste mali holtera
@binarypete PVC su ake extrasystoly? A to vam zmizli same od seba ?

@anonym_autor
Nemáš niečo psychiatrické? Napr. tetániu?