Čo spôsobuje infekciu v ústach?
Dobrý deň neviete čo by to mohlo byt ? Boli sme v poľskú mne sa urobil maly opar na dolnej pere skôr ako vyrazka biela alebo neviem to opisat opar herpes a priateľ po paru dňoch začal mat horúčky bolesti hlavy a opuchli mu ďasna jazyk plus sa mu urobili pluzgiere po jazyku to biele má z vyplachovania čo má niečo špeciálne .. bol u dr že môže to byt herpes lebo nikdy ho ešte nemal dostal antibiotika antivirotika a kade čo iné ako gély td robili mu aj testy vytery čaká na výsledky nemoze nič jesť len tekuté a problém mu robí aj pit vodu má strašne bolesti mne nič nieje on mal 4 dni horúčky od 38-40 stupnov neviete čo by to mohlo byt ? Alebo neake rady na zmiernenie bolesti ? Cakame na výsledky z vyterov .. prv mal výsledky že ide o vackovy zapal že to môže byt aj že bol špinavý pribor aleboco ale robili mu ďalšie testy sme už zufaly za kazdu pomoc vopred dakujem

Liečbu má nastavenú, už len zmierniť tie symptómy. Ja by som vyplachovala ústa vodou Tantum verde/alebo sprej Tantum verde strieknut do úst - uľaví sa mu od bolesti. A ešte by som doplnila ústne probiotiká - Bio Gaia má také, to sa len pocmula.
@pinkgirl Ma probiotiká aj daco na spôsob tantum verde len sa to inak vola berie to čo je na foto
@pinkgirl Ma probiotiká aj daco na spôsob tantum verde len sa to inak vola berie to čo je na foto
@danielkarebjakova tak už len vydržať kým liečba zaberie.
Ako stravu skús nutridrink, kým nevie zjesť tuhé. Kúpiš v lekárni.
fuuuuu dopič....prečo som to otvorila 😂😵
Na jeseň som mala veľmi podobnú zvláštnu chorobu so zápalom a doktorka mi odporučila toto: https://etabletka.sk/obchod/cannaderm-cannadent....
Prešlo to až na suchý zápal plúc.
@danielkarebjakova môžem sa opýtať ako dopadli testy, stery?.....pomohla niečo na ten jazyk?......
Skoré uzdravenie prajem....

Liečbu má nastavenú, už len zmierniť tie symptómy. Ja by som vyplachovala ústa vodou Tantum verde/alebo sprej Tantum verde strieknut do úst - uľaví sa mu od bolesti. A ešte by som doplnila ústne probiotiká - Bio Gaia má také, to sa len pocmula.