icon

Čo spôsobuje infekciu v ústach?

danielkarebjakova
9. máj 2025

Dobrý deň neviete čo by to mohlo byt ? Boli sme v poľskú mne sa urobil maly opar na dolnej pere skôr ako vyrazka biela alebo neviem to opisat opar herpes a priateľ po paru dňoch začal mat horúčky bolesti hlavy a opuchli mu ďasna jazyk plus sa mu urobili pluzgiere po jazyku to biele má z vyplachovania čo má niečo špeciálne .. bol u dr že môže to byt herpes lebo nikdy ho ešte nemal dostal antibiotika antivirotika a kade čo iné ako gély td robili mu aj testy vytery čaká na výsledky nemoze nič jesť len tekuté a problém mu robí aj pit vodu má strašne bolesti mne nič nieje on mal 4 dni horúčky od 38-40 stupnov neviete čo by to mohlo byt ? Alebo neake rady na zmiernenie bolesti ? Cakame na výsledky z vyterov .. prv mal výsledky že ide o vackovy zapal že to môže byt aj že bol špinavý pribor aleboco ale robili mu ďalšie testy sme už zufaly za kazdu pomoc vopred dakujem

Čo spôsobuje infekciu v ústach?
pinkgirl
9. máj 2025

Liečbu má nastavenú, už len zmierniť tie symptómy. Ja by som vyplachovala ústa vodou Tantum verde/alebo sprej Tantum verde strieknut do úst - uľaví sa mu od bolesti. A ešte by som doplnila ústne probiotiká - Bio Gaia má také, to sa len pocmula.

danielkarebjakova
autor
9. máj 2025
@pinkgirl

Liečbu má nastavenú, už len zmierniť tie symptómy. Ja by som vyplachovala ústa vodou Tantum verde/alebo sprej Tantum verde strieknut do úst - uľaví sa mu od bolesti. A ešte by som doplnila ústne probiotiká - Bio Gaia má také, to sa len pocmula.

@pinkgirl Ma probiotiká aj daco na spôsob tantum verde len sa to inak vola berie to čo je na foto

pinkgirl
9. máj 2025
@danielkarebjakova

@pinkgirl Ma probiotiká aj daco na spôsob tantum verde len sa to inak vola berie to čo je na foto

@danielkarebjakova tak už len vydržať kým liečba zaberie.
Ako stravu skús nutridrink, kým nevie zjesť tuhé. Kúpiš v lekárni.

sisska96
9. máj 2025

fuuuuu dopič....prečo som to otvorila 😂😵

anketkarka
9. máj 2025

Na jeseň som mala veľmi podobnú zvláštnu chorobu so zápalom a doktorka mi odporučila toto: https://etabletka.sk/obchod/cannaderm-cannadent....
Prešlo to až na suchý zápal plúc.

zuwa78
7. júl 2025

@danielkarebjakova môžem sa opýtať ako dopadli testy, stery?.....pomohla niečo na ten jazyk?......
Skoré uzdravenie prajem....