icon

Čo spôsobuje týždeň trvajúce závraty a svrbenie?

27. nov 2024

Dobrý deň už asi týždeň sa mi točí hlava, strašné má bolí chrbát aj krk , svrbia ma neskutočne nohy. Čo môže byť táto kombinácia? Tlak mám v poriadku, bojím sa že mám niečo v hlave. keď to bude možné čím skôr zájdem k lekárke na krv

taktotedanie
27. nov 2024

Pytaj vymenny listok na neurologiu
Z krvi ti nic nezistia, ved to ti vezme len zaklad

autor
27. nov 2024

@taktotedanie budem áno len tie čakacie doby preboja je katastrofa :/

mmonikam
27. nov 2024

Dobrý deň.Ja som mala podobné a stuhnutá krčná a také hrčky či ako to mám vysvetlť.Závrate som mala tiež.Lekár Vám stým pomôže.Na závrate som dostala aj lieky.

autor
27. nov 2024

@mmonikam myslíte že môžem absolvovať masáž? Či to ešte viac uškodí? Troška to uvoľniť

taktotedanie
27. nov 2024

Pokial nevies v akom stave je chrbtica by som to neriesila
Tak skus rehabilitacne vysetrenie

autor
27. nov 2024

@taktotedanie ďakujem ste zlatá. Mám malé bábätko tak ho treba často nosiť a už má aj svoju váhu

mmonikam
27. nov 2024

Ja som si všetko dohadovala s lekárom aj masáž či môžem.Brala som najskôr aj lieky na uvoľnenie svalstva ale to lekárka predpísala.Ťažko povedať mňe napríklad masáž prvé dni nerobila dobre.Na začiatok som brala lieky na uvoľnenie svalstva a noste šál aj doma nech je krk v teple,pozor na chlad nech Vás neofúkne.Brala som aj magnézium zo začiatku pomáhal na závrate aj vertigoheel to sú homeopatické lieky na závrate.

mmonikam
27. nov 2024

Ja mám doma autistu 7 ročného takže tiež ho nosím často možno aj preto som mala tie problémy.

andulka1988
29. nov 2024

Toto mám už cca rok a dajú ti lieky a budeš chodiť na kontrolu každého pol roka a potom dookola