icon

Čo vám pomáha na trávenie?

barbara86
1. mar 2012

nech zjem cokolvek, zo vsetkeho ma nafukuje a to nehovorim o zapche 😒 navyse som stale hladna, a hned mi zacne byt zle, az na odpadnutie a pritom jem pravidelne cca kazde 3 hodiny, no aj ked zjem nieco male (ovocie, jogurt) hned mi je tazko... je to ako zacarovany kruh - nejem, je mi zle, najem sa, je mi zle 🤐 som v 6tt. dakujem za odpovede.

Strana
z2
andreablabla
27. dec 2014

Ja velmi odporucam Teekanne cistiaci caj. Neobsahuje nic take,co tehotna nemoze a naozaj pomaha pri traveni.....mne velmi.....tiez mam pocit,ze kazde jedno susto mi stoji tri dni v zaludku:(((

nutrimas
28. dec 2014

Na travenie je velmi dobry zazvorovy alebo mätovy caj.Celkovo na spravnu cinnost latkovej premeny je dolezity prijem vlakniny, najlepsie v prir. forme - ovocie, zelenina, orechy, semena - obzvlast chia alebo lanove semena maju velmi pozitivny vplyv na travenie (posobia aj proti zapche) a obsahuju rad dolezitych zivin a mineralov, ktr. pozitivne vplyvaju na nase zdravie.
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...

sensen12
19. feb 2016

chcem sa spytat,moze byt stale cele teho taxke pomale travenie a take,ze zjete trochu a uz ste naplnene,uz aj v tretom mes? ci to ma prist neskor?

nell77
19. feb 2016

Mna nafukovalo velmu v sruhom tehu,v prvom nie..peobiotika a espumisan sa moze pokojne cele tehu..to mi trochu pomahali.

nikol955
Odpoveď bola odstránená
mirellka
7. feb 2017

artičokové tablety na trávenie a nevoľnosti prípadne aj sirup ale mám odskúšané tablety a bodyfresch krém na nevoľnosti .... určite doporučujem funguje to okamžite ..🙂

Strana
z2