Extrémne mi padajú ☹️ všade sú vypadané vlasy. Po česaní je hrebeň plný vlasov. Už mi aj vidno pokožku hlavy. Poraďte niečo účinné prosím 🙏
po pôrode aj mne veľmi začali padať. aj mi odporučili kadejaké šampóny a neviem čo, ale nepomohlo mi nič. nechala som to tak a samé mi to prestalo dáko, tak som rada 🙏 už som bola takmer plešatá 😀
@slapina kedy prestalo?? Ja som skoro 4m po pôrode ale neskutočne padajú ešte stále.
no neviem presne. ale áno, pár mesiacov to trvalo aj mne :( skúšala som možné aj nemožné, fakt nemalé peniaze som dala do tých prípravkov a produktov všelijakých a nakoniec nič z toho.
Ja som skúšala fakt hocičo možné aj nemožné a pomohol mi až Alpecin šampón zo začiatku som ho používala aj s tonicom vtierala som si do hlavy po umyti. Teraz už používam len šampón vlasy mam skoro po pás sú krasne husté
Mne nepomohlo nic, padat zacali cca 2-3 mes po porode a teraz 5 mesiacov po porode to uz ustava. Tiez som mala obavy ze budem plesata..
Skús rozmarínové prelivy, je to fakt lacné, za vyskúšanie nič nedáš, tu je recept
Detto, začalo asi 3 mesiace po pôrode. Teraz má malý 5 aj kus, a konečne to prestáva.
Len čas a veľa nervov 😁
začala som takto pred mesiacom užívať kolagén anti age od zerexu a vyzerá to byť na dobrej ceste. ešte tomu dám čas, kým sa vlasy dajú dokopy poriadne, ale už teraz keď sa češem, tak nemám kefu plnú vlasov.