Čo vám pomohlo proti vypadávaniu vlasov po pôrode?

31. máj 2023

Extrémne mi padajú ☹️ všade sú vypadané vlasy. Po česaní je hrebeň plný vlasov. Už mi aj vidno pokožku hlavy. Poraďte niečo účinné prosím 🙏

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slapina
31. máj 2023

po pôrode aj mne veľmi začali padať. aj mi odporučili kadejaké šampóny a neviem čo, ale nepomohlo mi nič. nechala som to tak a samé mi to prestalo dáko, tak som rada 🙏 už som bola takmer plešatá 😀

autor
31. máj 2023

@slapina kedy prestalo?? Ja som skoro 4m po pôrode ale neskutočne padajú ešte stále.

slapina
31. máj 2023

no neviem presne. ale áno, pár mesiacov to trvalo aj mne :( skúšala som možné aj nemožné, fakt nemalé peniaze som dala do tých prípravkov a produktov všelijakých a nakoniec nič z toho.

firma2211
31. máj 2023

Ja som skúšala fakt hocičo možné aj nemožné a pomohol mi až Alpecin šampón zo začiatku som ho používala aj s tonicom vtierala som si do hlavy po umyti. Teraz už používam len šampón vlasy mam skoro po pás sú krasne husté

veronikapetra
31. máj 2023

Mne nepomohlo nic, padat zacali cca 2-3 mes po porode a teraz 5 mesiacov po porode to uz ustava. Tiez som mala obavy ze budem plesata..

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
laurita285
31. máj 2023

Skús rozmarínové prelivy, je to fakt lacné, za vyskúšanie nič nedáš, tu je recept

https://www.zovelis.sk/rozmarin-zazracna-bylink...

vkatush
31. máj 2023

Detto, začalo asi 3 mesiace po pôrode. Teraz má malý 5 aj kus, a konečne to prestáva.

Len čas a veľa nervov 😁

vondolina
1. jún 2023

začala som takto pred mesiacom užívať kolagén anti age od zerexu a vyzerá to byť na dobrej ceste. ešte tomu dám čas, kým sa vlasy dajú dokopy poriadne, ale už teraz keď sa češem, tak nemám kefu plnú vlasov.