Čo vám zabralo proti vypadávaniu vlasov?

betulinka1
28. feb 2020

Ahojte, potrebovala by som poradiť, čo vám zabralo na vypadávanie vlasov. Mám ich všade, už mi to lezie na nervy. Študovala som, že niekomu zaberie colagen, niekomu vitamíny na vlasy. Čo sa týka vitamínov a minerálov, tie beriem z iných dôvodov dlhodobo, takže tento dôvod vypadávania vlasov by tam nemal byť. Moje vlasy sú polodlhé a tvrdé, takže to nie je ani kvalitou vlasov. Vlasy si nesuším len sem tam, viac ich nechám prirodzene uschnúť a sem tam prežehlím (tak 1x za dva týždne, keď sa zobudím ako bosorka po čerstvo umytých vlasoch). Pozerala som colagén, zdá sa mi to trošku predražená kúra. Ak vám niečo zabralo, prosím vás napíšte mi aj ako dlho ste si ten produkt dávali a po akom čase vám zabral. Ďakujem za každú radu.

blanblan
28. feb 2020

Musis najst dovod preco ti padaju. Porod, stres, strava...???Moze to byt vselico. U mna to bolo urcite stravou, bala som sa ze pridem uplne o vlasy, trvalo to mozna aj rok kym som pisla na to preco a co s tym. Mas stravu dost bohatu na becka, zinok a selen, Omega 3? Ja som okrem vitaminov pridala kazdy den chia, lanove semienka a lahodkove drozdie. Pouzivam na vlasy ricinovy olel, mal by sa vraj 3x tyzdenne ale na to nemam nervy, pouzivam len raz do tyzdna. Odkedy som zaradila tieto veci co pisem, padaju mi o vela o vela menej a vyrastaju mi nove. Kolagen som neskusala, neviem...

eryykah
28. feb 2020

Methionin zabral celkom rýchlo

betulinka1
autor
28. feb 2020

@blanblan Ďakujem za odpoveď. Hľadám dôvod ale vôbec netuším. Stravu mám ukážkovú, nič ťažké, nič mastné, poriadne nič sladké a tak. Mala som minulý rok zistený reflux, takže poctivo dodržujem stravu ako treba. Beriem rybací olej kvôli D, lebo som ho mala na hranici minima. Takže z nedostatku vitamínov a minerálov to nebude. Jediné čo mi vychádza je stres ale to ma nenapadlo, že z toho padajú vlasy.

betulinka1
autor
28. feb 2020

@eryykah ďakujem za odpoveď. Ten methionin si pozriem čo obsahuje. Brala si to mesiac? Prestali padať a nevrátilo sa to?

mamka1984
28. feb 2020

Mne pomohli tablety s obsahom kremíka, kyseliny pantoténovej a zinku. Pomohli nielen na vlasy, ale i na pleť a nechty. Myslím že efekt sa dostavil zhruba do mesiaca, ale v kúre som pokračovala asi ďalšie dva mesiace. V mojom prípade bol zrejme príčinou stres.

modrymotyl8
28. feb 2020

@betulinka1 skús šampon alpecin, a tabletky forcapil ...

eryykah
28. feb 2020

@betulinka1 beriem ho cca 2 tyzdne, neviem ako to bude dalej

veronice
28. feb 2020

@betulinka1 mne pomohol Revalid ale kompletna kura - sampon, kondicioner, tabletky aj serum. Mala som 3 mesiace pred svadbou a za hrst vlasov padlo kazdy druhy treti den ked som si umyvala hlavu (mastia sa mi velmi) a toto mi pomohlo. Odporucam kupit v internetovej lekarni (ja som kupila na pilulka. Sk) lebo lacne to nie je tak aslon trochu usetris

eliska13
28. feb 2020

@betulinka1 stres a treba brať zinok, selén

fiviasebi
28. feb 2020

Mne sampon a vyz. Doplnok od nuskin zabera skoro okamzite po mesiaci uplne vidno zmenu

betulinka1
autor
28. feb 2020

Dakujem vam vsetkym velmi pekne za rady. Prestudujem si vsetky moznosti, ktore ste mi oporucili.

rozovykon
28. feb 2020

@betulinka1 skus uzivat kombinaciu vapnik horcik zinok aspon 3 mesiace.

interpelacia
28. feb 2020

@betulinka1 ahoj. Aj ja som to mala, vitamin D na hranici. Lekarka mi povedala, ze mam zacat brat Devit a ono to fakt pomohlo. Ale dlhodobejsie ho uz beriem, do dvoch mesiacov by si mala viditelne zbadat ucinok.

petra_ko
4. mar 2020

@betulinka1 Ahoj, mne velmi pomohol Reparex Hair loss, obmedzilo sa mi padanie a začali mi rásť nové vlasy a hlavne velmi rýchlo👍👍

aida4
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
betulinka1
autor
19. sep 2021

@aida4 ďakujem zabral mi kolagén. Asi po dvoch týždňoch prestali padať.

aida4
Odpoveď bola odstránená
Zobraz