icon

Čo zaberá na suché lupiny?

27michaela
14. mar 2021

Ahojte, neviete mi niečo odporučiť čo zaberá na suché lupiny? Priateľ ich má veľa a veľké, skúšal rôzne sampony ale nepomáha mu nič, ani na kožnom veľa nepochodil. Ďakujem! 🥰

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
struhanka
14. mar 2021

Ducray šampón na suché lupiny.

slecnazkosic
14. mar 2021

@27michaela nizoral šampon

27michaela
autor
14. mar 2021

@struhanka a @slecnazkosic ďakujem za odpovede! Po akom čase vam sampony zabrali? A používate ich pravidelne?

slecnazkosic
14. mar 2021

@27michaela nizoral po 3x. pouzicam ho kym miniem cele balenie (2-3mesiace priblizne). no niekedy sa lupiny vratia, potom si kupim este raz. takze raz do roka si kupujem ten nizoral 🙂 pre mna je to zazracny sampon

sili82
14. mar 2021

@27michaela ducray šampón aj mojej dcére veľmi pomohol, už po troch použitiach bolo vidieť veľký rozdiel.

27michaela
autor
15. mar 2021

Ďakujem za odpovede. 🙂 pozriem si tie sampony, a ešte otázka, používate aj niečo iné na vlasy okrem šampónov, aby bol lepší a viditeľnejší efekt? Alebo stačí len ten šampón?

sili82
15. mar 2021

@27michaela Najprv sme mali nejaký krém od kožnej, ale keď ho prestala používať, hneď sa to vrátilo a dosť jej z toho vlasy smrdeli. Teraz si umýva len s tým šampónom.

zuzikaslat
15. mar 2021

Šampóny riešia len dočasne stav na povrchu kože, ktorý odráža to, čo sa deje vo vnútri. Je potrebné riešiť príčinu, prečo sa lupiny tvoria a potom sa tvoriť prestanú. Ak vás to zaujíma, napíšte mi, dá sa tomu pomôcť.