icon

Čo znamenajú krv a bielkoviny v moči?

22. jan 2025

Ahojte dnes rano som mala zistene v moči krv u lekarky na rychlo teste aj zvysene bielkoviny poslu to dalej do laboratoria velmi placem som spanikarala co to moze znamenat ? :( nic som na sebe ani nespozorovala este dodam ze krv som nikdy nespozorovala volnym okom

bloger
22. jan 2025

Neboj sa nemusí sa jednať o nič vážne. Niekedy sa to stať môže.

autor
22. jan 2025

Uz sa vidim ze ako mam rakovinu 😭😭😭

dari226
22. jan 2025

Ja to mam uz vyse 10 rokou

autor
22. jan 2025

@dari226 co rakovinu ?

dari226
22. jan 2025

Krv a bielkoviny v moci

simca06022011
22. jan 2025

ale prosim ta, klud.. poslu do labaku, vyjde nejaka bakteria (co je podla mna najcastejsia pricina) = preliecia atb. Vybavena vec. Ak nie, poslu ta na sono, vezmu krv... nie ziadna rakovina to byt vobec nemusi. Ja mam napr. cystu na oblicke a caste infekty, a takyto vysledok bezne. Prelieci sa a prejde to.

anavixy
22. jan 2025

Toto je fakt dovod na velky plac?

fantaghiro21
22. jan 2025

Pre teba je skôr problém ta hystéria okolo ...
Tvoje srdce akurát tak dostane týmto štýlom infarkt ...
Čo tam po nejakej rakovine ,keď zbytočne dramatizujes
Stres tiež zvyšuje bielkovinu v moči....

autor
22. jan 2025

@simca06022011 len ja nemam ziadne bolesti ja nechapem

autor
22. jan 2025

@anavixy ano lebo lekarka ma vystrasila

simca06022011
22. jan 2025

nemusis mat bolesti ziadne, bielkovina v moci dokonca nemusi byt ani len z infekcie, moze sa tam dostat pri "odbere mocu" atd, cize to moze byt uplne nahodna vec... labak je smerodajny, tam pridu presne vysledky, tak si vydrz

autor
22. jan 2025

@fantaghiro21 aj krv v nej mam

fantaghiro21
22. jan 2025

Úplne normálny zápal močových ciest to môže byť ....

milaadka
26. jan 2025

ahoj aj ja som šla len na preventivku nič mi nebolo a tiež mi toto zistili. Doktorka mi zobrala krv na viaceré veci a prišli všetky výsledky dobre. 🙂 ďalej sme neriešili a som tu. A to bolo 2 roky dozadu

melany_y
23. okt 2025
@dari226

Ja to mam uz vyse 10 rokou

@dari226 ahoj prosím ťa a rieši tá niekto že máš krv v moči a bielkoviny? Alebo to neriesia?

dari226
16. nov 2025
@melany_y

@dari226 ahoj prosím ťa a rieši tá niekto že máš krv v moči a bielkoviny? Alebo to neriesia?

@melany_y ahoj, no musela som ist na rozne vysatrenia a pravidelne na kontrolu kazde 2 roky. Inak to je tak u 2% populacie takze to nechali tak. Iba az by boli potiaze kvoli tomu.

melany_y
16. nov 2025
@dari226

@melany_y ahoj, no musela som ist na rozne vysatrenia a pravidelne na kontrolu kazde 2 roky. Inak to je tak u 2% populacie takze to nechali tak. Iba az by boli potiaze kvoli tomu.

@dari226 mám to presne tak isto,tu krv. Nedávno som bola u urológa že budem to mať asi celý život. Budem sledovaná každý pol rok. Len dúfam že nikto nič nezanedba

anickaaa6aaa
16. nov 2025

Kľud. Preliecis sa a budeš ok. Kvôli tomuto vyplakávať?

dari226
16. nov 2025
@melany_y

@dari226 mám to presne tak isto,tu krv. Nedávno som bola u urológa že budem to mať asi celý život. Budem sledovaná každý pol rok. Len dúfam že nikto nič nezanedba

@melany_y ano tak aj u mna. A vies z coho to mas? Mala si casto zapaly?

melany_y
16. nov 2025
@dari226

@melany_y ano tak aj u mna. A vies z coho to mas? Mala si casto zapaly?

@dari226 netuším vôbec , nemala práveže, nikdy som nemala pálenie pri močení ani rezanie. Teraz pred mesiacom má len boleli kríže brucho , zas krv v moči bielkoviny ale bola aj nejaká baktéria čiže zapal močových ciest. Obličky sono v poriadku aj tie hodnoty z krvi. Dúfam len že to nebude nič lebo všade čítam že krv v moči nemá čo robiť. Pred dvoma týždňami som mala u urológa krv na dve kriziky. A nerieši nikto nic
Bola si na nefrologii?

dari226
17. nov 2025
@melany_y

@dari226 netuším vôbec , nemala práveže, nikdy som nemala pálenie pri močení ani rezanie. Teraz pred mesiacom má len boleli kríže brucho , zas krv v moči bielkoviny ale bola aj nejaká baktéria čiže zapal močových ciest. Obličky sono v poriadku aj tie hodnoty z krvi. Dúfam len že to nebude nič lebo všade čítam že krv v moči nemá čo robiť. Pred dvoma týždňami som mala u urológa krv na dve kriziky. A nerieši nikto nic
Bola si na nefrologii?

@melany_y cudne. Ja mam vsetky mozne vysetrenia za sebou ktore mozu byt.

melany_y
17. nov 2025
@dari226

@melany_y cudne. Ja mam vsetky mozne vysetrenia za sebou ktore mozu byt.

@dari226 aké prosim tá keď môžeš napísať

dari226
17. nov 2025
@melany_y

@dari226 aké prosim tá keď môžeš napísať

@melany_y CT s kontrastnou latkou, cystoskopia, ultrazvuk oblicky, moc.mechur...

melany_y
17. nov 2025
@dari226

@melany_y CT s kontrastnou latkou, cystoskopia, ultrazvuk oblicky, moc.mechur...

@dari226 ďakujem ti 🙂