icon

Covid - druhýkrát po dvoch mesiacoch

20. júl 2022

Ahojte. Chcem sa opytat tych, co mali covid 2.krat za relativne kratky cas, aky priebeh ste mali?
Ja som mala prvy covid v maji - prve 3 dni KO, a cca 8 dni v posteli som stravila, potom este cca 2 tyzdne postcovidove stavy. Teraz som robila test, je pozitivny, zatial ma len hlava boli a mam unavu - zrejme som ho chytila od mamky, isla som sa k nej starat o nu od pondelka - ona ho ma 1.krat, zly priebeh... je pravidlom, ze 2.x covid je co sa tyka priznakov lepsi? Dakujem.

ildiko36
20. júl 2022

Boze ak to robite že mate covid viac x za sebou, ja sa to snazim dostať aby som sa nemusela zaockovat ked sa vratim do roboty a sa nedarí..😏este som to vobec nikdy nemala

autor
20. júl 2022

@ildiko36 ja som sa nedala ockovat a bezne cestujem po svete ;) covid si ma nasiel 1x v maji cize po vyse 2 rokoch. Len aj teraz potrebujem vycestovat o par dni, tak tajne chcem dufat, ze to bude uz pohodovejsi priebeh ako ten 1x 🙂

micusa2222
20. júl 2022

@ildiko36 to ti mám akože veriť ?

xsuzannex
20. júl 2022

Mala som 3x za dva mesiace.. priebehy v pohode

kallanchoe
20. júl 2022

Prvý covid bez príznakov,druhý covid o 4 mesiace totálne K.O 3 dní som ležala,teploty 40°....ale potom ako by utalo a po troch dňoch nič..

moniikka
20. júl 2022

Prvý krát koncom marca - neskutočná bolesť hrdla na dotyk, kašeľ, stiahnutý hlas
Druhýkrát pred niekoľkými dňami - kašeľ a upchaty nos

autor
20. júl 2022

@xsuzannex 3 x rovnake priebehy? Moj prvy covid bol 40 tky teploty prve 2 dni, vsetko ma bolelo.. a teraz cakam co bude.

autor
20. júl 2022

@kallanchoe ja som mala taky prvy covid, 40 tky teploty 2 dni a potom menej a unava a telo ma bolelo.

autor
20. júl 2022

@moniikka cize bol 2.covid lepsi priebeh ci ani nie?

moniikka
20. júl 2022

U mňa áno

jjanulienka
20. júl 2022

Moj muž so synom mali po dvoch mesiacoch tiež a príznaky žiadne teda muža bolelo trochu hrdlo.
Ja mám teraz po polroku mala som zvýšenú teplotu bolesť hrdla hlavy ale jeden deň to trvalo a už ok. Držím palce ☘️

xsuzannex
Autor odpoveď zmazal
xsuzannex
20. júl 2022

Kazdy covid iny priebeh ale ale raz teplota..

eliska105
20. júl 2022

Prvy covid este delta dokopy nic..mierna teplota zadychavanie a bolest hlavy..za 3dni ok
Druhy covid bol omikron o cca 5tyzdnov na to a vsetky priznaky od bolesti hrdla horucky a zapal dutin boledt oci hlavy a strata cuchu a chuti.. tretikrat nechcem

kallanchoe
20. júl 2022

Práveže nie....2 krát som to mala horšie..

otila1
20. júl 2022

Ja som mala 2.krát horší priebeh ako prvý. Prvý bol na konci januára a trval 3,5 dňa, druhýkrát som sa z neho spamatávala teraz v lete vyše 2 týždne...

pumi21
20. júl 2022

Sestra tá mala tak, že v januári a potom v marci alebo tak cca. V januári dokopy nič jej nebolo, len bola unavená a v marci ju to riadne chytilo, prvé dni teplota, kašeľ, hlava ju bolela. Ono asi záleží aj ako sa s tým organizmus popasuje. Že tá prvá nálož asi nebola taká aby telo bolo kvázi chránené.

otila1
20. júl 2022

Podľa mňa záleží na tom akú vírusovú (covidovú) nálož schytáš - väčšia nálož sa rovná horší priebeh.