Depresia a dvojplameň
Ahojte mamičky!
Pred 2 rokmi som mala zlý zážitok duchovného pôvodu (súviselo to s mojím dvojplameňom - snáď niekomu nebude tento výraz cudzí a pomôže mi tak viacej) a po roku sa mi to po vysadení liekov zopakovalo, akurát že to bolo ešte horšie...
Ide proste o to, že som mala strach úplne zo všetkého, pocity, že som v pekle, neskutočnú úzkosť, strach, že ostanem úplne sama (nie do smrti ale na veky vekov. Proste v temnote, utrpení a tak) a podobne... bála som sa aj zaspávať
Pred 2 rokmi som spoznala svoj dvojplameň a s ním prišli aj anjelské čísla. Začala som sa prebúdzať a mám pocit, že som sa dostala aj do lásky, ale netrvalo to dlho. 2x ma akoby niečo úplne stiahlo až na dno.
Môj dvojplameň sa mi neskutočne páči ale on to všetko bral len ako zábavu. Sem tam si popíšeme ale po tomto všetkom sa už nechce stretávať. Neviem naňho zabúdnúť, vždy sa mi po pár dňoch nepísania pripomenie a ja som úplne hotová z každej správy... Vždy si robím nádeje. Ale už mu neverím. Mala som plno snov a pocity, že Boh mi to všetko splní a stále tak trochu dúfam, ale už proste neverím. Všetko sa to pokazilo mojou chorobou... ☹
Mám strach zo starnutia a taktiež zo smrti aj napriek tomu, že viem, že duša je večná. Ale sa proste bojím toho všetkého a hlavne že čo bude po smrti, kde skončím a tak...
@ivangeline ako vieš ze je to niečo zlé? Mně to práveže velmo pomáhá v tomto ťažkom období. Zle myšlienky odhanam snažím sa myslieť pozitívne ale sú proste dni keď ma prepadne beznádej.
@meganjuly proti tvojej vôli ťa hospitalizovať nemôžu. Takže mu povedz pravdu. Takto sa budes motať v kruhu. A dvojplameň nie je iba o láske ale aj porozumení . Môžete si spolu rozumieť, sadnúť, mať sa o čom baviť ale nemusíte spolu žiť. Ty si sa namotala a je ťažké pre teba pripustiť že to nie je tvoja životná láska. Ale dvojplameň to nie je o životnej láske
@meganjuly ahoj, je dobre, ze beries lieky.skus len povedat doktorovi, ze mas depresie. aj zdravi ludia mavaju vela problemov, ale nemaju z nich depresie. ak je depresia, treba ti pomoct. v depresii sa totiz tazko riesia potom tie starosti.
ak veris v Boha, potom vies,ze On je jediny Boh. je teda uplne zakazane ist na "uzemie nepriatela" a tam hladat nejake odpovede. rovnake cisla nas stretavaju vsetkych, nasu pozornost si vsak nemozu ziskat. diabol nam stale ponuka moznosti,ako prestat byt verni Bohu a snazi sa ziskat si nasu pozornost.najprv nam da pocit,ze sme vynimocni, ziska si nadu pozornost a zacne nas strasit a zatazovat nasu psychiku. vzdaj sa anjelskych cisiel, urob to razantne a rozhodne a uvidis, ze sa ti ulavi.
nesmies sa zaujimat o ziadnu ezoteriku, cakry, jogu, anjelske cisla, duchov, vestenie, horoskopy atd. to vsetko Boha uraza. okamzite tym pohrdni a vzdaj sa toho.
@janetinka27 ale odkiaľ to máš že je za tým diabol? Ak od cirkvi tak tej ja neverím vôbec... A ezoterika ma začala veľmi zaujímať hlavne knihy o anjeloch a s tým určite prestať nemienim.
Ty velmi potrebujes hlavne dobru terapiu, dobreho psychologa
@meganjuly Na tomto svete sa nemáme zameriavať na svet druhý. Ak tam budeš činiť, skončí to ešte väčšou depresiou, pretože daný svet na tomto svete nikdy nedosiahneš. V žiadnom ohľade.
Na tomto svete sa mame sústrediť na to, čo sa tu môžeme a mame naučiť. Ži pre deti a rozvíjaj ich miesto toho, čo robíš teraz. Plytváš časom. Raz ťa to môže mrzieť.
Prepac, ja budem hruba, ale toto su take dristy!
Nie si psychicky v poriadku, mala by si v prvom rade riesit svoje psychicke zdravie, ale ty riesis dvojplatnicku a anjelske cisla! To nie je ok a tymto si fakt nepomozes...
@lenkakravcova nie som ani prvá ani posledná co sa venuje takým veciam.
Ďakujem všetkým za rady. Až tak psychicky na tom zle nie som. Keď budem určite to budem riešiť. Aby bolo jasné lieky užívam a kým budem stav sa mi vraj nezhorsi. A deťom sa venujem vždy keď sa mi dá. Nechápem prečo ste sa do mňa až tak pustili
Ahoj, myslím si, že celá vec s dvojplameňom ti prerástla cez hlavu. Úprimne si myslím, že by si ho mala odstrihnúť úplne zo života a sústrediť sa sama na seba, svoje psychické zdravie. Aby si sa dala dokopy kvôli svojím deťom, ktoré Ťa potrebujú. Je ľahšie upínať sa na dvojplameň, ako si riešiť svoje vlastné problémy. Celá téma dvojplameňa už psychicky dodeptala veľa ľudí. Viem, že to možno píšem kruto, ale s týmto človekom nikdy spolu nebudete. Je to len ilúzia, ktorá Ťa ničí. S tým pravým to nikdy nie je takéto ťažké. Držím Ti palce.
@meganjuly Poznám tuto tému a vidieť, že ty iba veľmi mu prikladáš cenu. Tento človek na sto percent nie je dvojplamen, ale ze vôbec. Skrz svojich depresii (mam epizodnu ťažkú depresiu) hľadáš útechu a vysvetlenie nefunkčného vzťahu. Si v citlivom rozpoložení, tým pádom si sa na danú osobu upla omnoho viac než keby depresie nemáš. Anjelske čísla ako ty vravíš. Vidím už roky rokuce každý deň rôzne lebo som si to raz všimla a začala si všímať pravidelne a aj tuto tému som otvorila o 7:07😉.
Chapem, že chceš počuť ze to je výnimočne, ale nie je. Ľudia takéto veci vidia často len tomu neprikladajú váhu. 🙂
@meganjuly ahoj, ak neveris Cirkvi, ver aspon Bohu. a Boh je iba jeden a hned prve prikazanie hovori: Ja som Pan Boh tvoj, nebudes mat inych bohov okrem mna, aby si sa im klanal. cize ak mame nejake otazky, myslienky, vdaky, chvaly, vsetky patria iba Jemu. nemozes sa pytat cisiel ani im verit, kartam, vestbam, zaklinacom atd, pretoze to priamo je napisane v Pisme.
bolo tu nedavno pridane video o zivote zeny, ktora sa neopatrne zaujimala o horoskop, az takmer prisla o zivot. bola nakoniec zachranena.ak video najdem, pridam ho sem
@meganjuly áno, nie si ani prvá ani posledná co mrha svojim životom a casom, ktorý môže venovať svojim blízkym, dokiaľ sú tu.
Ja zase toto odporúčam prečítať vám a zistíte že aj iným ľuďom sa dejú zvláštne veci. Nič na tom není.
Ja nič nevyhladavam všetko to ku mne chodí samé
Moja sestra ta sa vyše 10 rokov venuje hľadaniu pravdy energií a neviem čomu všetkému. Od nej mam aj pojem dvojplamen. Ale naňho sa už kašlem nemá to význam
Ja som si myslela ze sa narodia žijem zomrieš a potom príde možno nejaké nebo. Dnes už viem ze veci sa majú úplne inak.
Ja som prosila Boha o cestu a vtedy sa mi začali diať zvláštne veci. Takže neverím ze je za tým diabol
@lenkakravcova co je na tom zle mat nejakú záľubu 🙂 každý trávi čas ako uzná za vhodné
@janetinka27 lenže ja verím len v normálneho boha a on ma priviedol tam kde som dnes
@meganjuly píšem že si prosila boha o pomoc .Mám teda otázku kedy naposledy si bola v kostole na spovedi a na sv .primani . Lebo tam kde je Boh je aj diabol . Ja som veriaca nie fanaticka ale keď o niečo prosíš treba trošku aj žiť s Bohom nie iba prosiť .
@vsetkounas do kostola nechodím vôbec. Modliť sa môžem aj doma a cirkvi neverím. A konam všetko tak ako Boh chce. Snažím sa byť dobrým človekom za každých okolností

@aaao ale ved nejdem spáchat samovraždu 😂 deťom sa venujem poriadne.