icon

DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH

lenka_21
1. júl 2011

Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....

linday
30. máj 2018

@scorpionflower1 dakujem za podporu. Ak nevyjde tento clostel, tak idem na to prirodne a mam trosku nadvahu podla BMI tak musim zacat stravoou a to ododnes 🙂

nina774411
30. máj 2018

@linday Ja keď som čítala, o OHSS...tak som sa bála tie 3 brať :D Neviem kks... čo by som robila.. Nechcem ťa navádzať na ,,zlé chodníčky ´´ :D :D :D

iva229
4. jún 2018

prosim vas nemate niekdo na predaj dhea?

catherinah
4. jún 2018

@iva229 skus v skupine Vitamíny lieky a ine doplnky

iva229
4. jún 2018

@catherinah není tam ☹

kakatulik
4. jún 2018

@iva229 asi prave teraz nie. Na swanson.sk nemaju?

iva229
4. jún 2018

@kakatulik praveže je vypredana skusala som

kakatulik
4. jún 2018

@iva229 aha,snad bude skoro na sklade.

catherinah
5. jún 2018

@iva229 ja som mala a nikto nechcel 🙂 nakoniec som za symbolicku cenu predala.

leelloo
5. jún 2018

@iva229 https://www.healthmonthly.co.uk/swanson_dhea?se... ja som objednavala tu a vždy v pohode prišlo

kakatulik
21. jún 2018

Ahojte, chcem vam len oznamit,ze na swanson.sk je DHEA opät na sklade. Pekny dnik.

ketrinxxx
24. aug 2018

Pouzival niejto meriofert kit 75 a dipherelin....????akoto dopadlo???

hyacintka
28. aug 2018

@lenka_21
s akym amh si otehotnela? Mne nedavaju sancu mam 0,02, po pol rocnom cviceni hormon jogy a aviva metody mam 0,07.

beeee
29. aug 2018

@hyacintka ja som otehotnela s amh 0.96 prirodzene

lenka_21
autor
1. sep 2018

@hyacintka ja to pisem na zaciatku, moja hodnota 0.38 ug/l . Otehotnela som prirodzene 🙂

kajask2016
4. jan 2019

Zeny, omlouvam se za cestinu, ale na ceskem koniku takhle prinosne diskuze o amh nejsou. Ja mam amh 0,25, fsh 13,5, pred tremi roky se mi narodila dcera, ale predtim jeden spontanni potrat, potom jedno zamlkle. Ted jsem zasla do gennetu a toto mi rekli. Vubec se me nechce do ivf, manzel ma spermiogram suprovej, je tu nekdo kdo s timto otehotnel prirozene, popr. inseminaci? v gennetu me strasej, ze nemam cekat, ale ja mam pocit, ze pokud se budeme snazit a budu brat potravinove doplnky, tak to klapne. Deti bychom radi jeste dve, strasne mo. Moc dekuju!

scorpionflower1
7. jan 2019

@kajask2016 : a kolko mas rokov? Inak na e-Mimino je rozsiahla duskusia o nizkom AMH, ma stovky stran. Inseminaciu mozete skusit, ale ucinna moc nie je v pripade nizkeho AMH.

strazovka
15. jan 2019

Ahojte dievcence, omylom sme s priatelom objednali dvojnasobok tabletiek DHEA od spolocnosti BIOVEA, 25mg, 180ks v baleni, neotvorene, vyroba USA. Ak ma niektora z vas zaujem dajte vediet.

soniada
Autor odpoveď zmazal
strazovka
14. feb 2019

@soniada A pomohlo?

lili12345
6. mar 2019

@soniada dobry vecer, mate ich este?

lili12345
6. mar 2019

@strazovka dobry vecer,mate ich este

soniada
Autor odpoveď zmazal
lucia150505
18. mar 2019

@berginkan ahoj máš to ešte prosím ta?

berginkan
20. mar 2019

@lucia150505 ahooj nie uz zial :(

malizam11
14. jún 2019

@sortka Ahoj,možem ta opúšťať,kde si kúpila DHEA kapseln,ja som mala jednu neúspešné umelú oplodnju a teraz mi doktor prepísal tem liek,povedal že iba v rakúsky nájdem,musim najpre objednat cez internet alebo mozem lem ist do lekárne a kúpiť?Dakujem za odpoveď

bamarama82
18. jún 2019

Kocky, tie co uzivate DHEA kvoli nizkemu AMH a vitaminy...ako si ich davkujete? mozem vsetko supnut naraz rano ci sa to musi nejak postupne? Mam: DHEA, Q10,vit E,vit C,D3, kys.listovu...dakujem

soniada
18. jún 2019

Ahojte, zostala mi Dhea original na predpis z Rakuska ak niekto mate zaujem napiste Ip🙂

bodika78
21. jún 2019

Ahoj, maš ešte prosimťa to Dhea? Ako veľke balenie?

bodika78
21. jún 2019

@soniada Ahoj, maš ešte prosimťa to Dhea? Ako veľke balenie?