Dilema - očkovanie
Viem že je tu x diskusii o očkovani ale chcela som sa spýtať ty čo ste mladý zdravý dali ste sa očkovat? Mali ste nejaké nežiaduce reakcie?
@vanda323 nie nemala. A to som bola už niekoľko krát vo veľmi blízkom kontakte, sama nerozumiem.
Ja som nemala žiadne vedľajšie účinky, okrem bolesti miesta vpichu jednu noc 🙂 a to som sa očkovania bála a stále rozmýšľala ci ísť, nakoniec blízka osoba mala covid ťažký priebeh a to ma konečne dokopalo ísť a neľutujem to, nič mi neni. Celá rodina sme zaočkovaná, nikomu nič nebolo ani mladým ani starším, iba to miesto vpichu. 🙂 a pôjdem aj na 3tiu určite, dnes akurát boli rodicia na 3 🙂
@kiwi3
Nie, oni to nikdy nepochopia a furt si budú dokola tie svoje sprostosti o vyvraždení ľudstva tliachať. Dnes moj muž pochoval strýka, ktorý zomrel kvôli tomu, že mu rok odkladali operáciu srdca, lebo sa v nemockách riešil len covid. Známej zomrel pred očami otec, lebo bol onko pacient a proste nevedel sa dostať do nemocnice. Toto je, podľa mňa, hrozné :(. Títo ľudia sa na to vôbec nevedia pozrieť z perspektívy, riešia dokola sprisahania.
Nie nedali.
@marseillefan moj krstny neockovani a bojuje o zivot na upv, doktorka povedala ze by to musel byt zazrak aby sa z toho dostal, tak cakame na najhorsie. 60rocny s cukrovkou. Vsetci su proti ockovaniu. Mozno svoj pohlad prehodnotia po tonto zazitku mozno nie. Ja som ockovana aj vsetci v domacnosti.
35, relativne zdrava, vobec nie stihla 😂... 3 ockovania, len kratkodobe problemy. ja aj moja mama (65) sme (nezavisle od seba) prekonali covid pred cca rokom (este pred moznostou sa zapckovat), a dakujem, uz neprosim... ja som mala neprijemny priebeh, maminka to skoro nedala. zaockujem sa tolkokrat, kolko mi lekari odporucia.
Priepustku ti potvrdia priamo pri ockovani. Ockuje lekar a ma pri sebe peciatku svojej ambulancie, cize uz nemusis k obvodnemu. Som 3x ockovana, vedlajsie ucinky mierne (unava, bolest ramena), dlhodobe ziadne. Aj v nasej vekovej kategorii benefity prevysuju rizika, poznam mladych ludi co schytali long covid a teda nechcela by som ....
Som v strednom veku, neockovana.Zatial mna a moju rodinu covid obchadza a to sa nijako nestranime.
Mam vela kamaratiek ockovanych a napriek tomu si covid poriadne odlezali.
Poznam dva ktat ockovanych dochodcov a skoncili na plucnej ventilacii v nemocnici.
Zdravy, mlady clovek covid prechodi a myslim, ze mat horucku a prekonat covid je lepsie ako mat horucku po ockovani.Nikdy nevies co za svinstvo je vo vakcine a aky bude jej ucinok po rokoch.
Zlozenie vakciny si najdes na internete, sice v anglictine ale na oficialnych strankach.
Uz len to ze obsahuje embria z nenarodenych deti je dovod preco to vzdy budem odmietat.
Cely covid je viac politicky ako medicinsky problem.Ludis umieraju na rakovinu ale to uz nie je biznis, tak to sa neriesi a nefinancuje.
Zdravy zivotny styl a dobra imunita Ta ochrani viac ako vakcina.
Kto nesuhlasi, nemusi komentovat.Spolocnost je uz aj tak dost polarizovana a postavena proti sebe.
Vakcina je jedine sloboda k nakupovaniu, stravovaniu, lyzovaniu ale urcite nie je cesta ku zdraviu.
Mam znamu pracujucu v nemocnici a ta by Vam vedela povedat tie cisla, pravdive o ludoch ockovanych na pristrojoch.
Neskora a nevhodna liecba je zaruka, ze Vas covid polozi a pluca napadne uz po troch dnoch.
Prajem vela zdravia, hlavne a zdraveho rozumu❤️
@sonkaxxx Ja som počul o prípade, že chlapíkovi zomreli na COVID obidvaja rodičia a on je napriek tomu proti očkovaniu.
@marcelka1234 prestaň prosím ťa zhdieľať tieto bludy... ak sa nehceš dať zaočkovať, tak sa neočkuj, ale nezdieľaj tu ostatným totálne hlúposti, často z pofidérnych zdrojov, od pofidérnych "odborníkov". Na cintorínoch je 16500 slovákov, čo zomreli na COVID. Kopec ľudí má z COVIDu vážne dlhodobé následky. V nemocniciach skončili s COVIDom desaťtisíce ľudí (v druhej vlne 85 percent hospitalizovaných je neočkovaných). Stoja kvôli tomu iné operatíve zákroky, lebo proste nie sú kapacity a zbytočne tak umierajú ďalší ľudia. Naproti tomu, zaočkovalo sa u nás viac ako 2 milióny obyvateľov a na následky vakcín zomrelo do 20 ľudí. To je menej ľudí ako zomrelo na následky používania ibuprofénu. Mala by si sa hanbiť, že šíriš takéto sprostosti a prispievaš k zaťažovaniu zdravotníctva a zvyšovaniu úmrtnosti. V mojom rodinnom okolí je zaočkovaný každý, väčšina už 3-ma dávkami. Všetci sa tešíme dobrému zdraviu. Kde sú tie vaše vedajšie účinky, ktorými tu ľudí strašíte??? Celosvetovo sa vakcína podala miliardám ľudí. Prečo sú nemocnice plné COVID pacientami a nie zaočkovanými???
2 x očkovaná, čakám termín na 3-tiu dávku, bolesť ramena .. Aj v mojom okolí sú všetci očkovaní, bez problémov
Inak by ma zaujímalo, aka je skutočnosť, koľko očkovanych leží v nemocnici, keďže viem o lekárovi, ktorý za 'všimne' vyleje vakcínu do umývadla a vystaví potvrdenie, že očkovaný...
@marcelka1234 rakovinu porovnávať s kovidom????rakovinu čo má človek vrodenú a kovid čo je získaný?? Už len to vraví o inteligencii...ďalej tento príspevok ani nekomentujem.Naco...
Ti ľudia čo ste nemali nežiaduce účinky buďte radi, iní také šťastie nemali, ale to neznamená že NU sú hoax a myslím si že každý človek, keďže sa očkuje už rok, sa stretol s niekým kto mal NU, alebo zomrel po vakcíne.
Sú lekári ktorí sú za vakcínu, ale aj proti vakcíne.
Sú lekári, ktorí liečili Covid pacientov a ktorí neliecili Covid pacientov.
Sú lekári ktorí nahlasujú NU po vakcíne a ktorí nie.
Lekár ktorý však neliecil Covid ambulantne a nebral mobil ( v preklade moje zdravie ho nezaujímalo), nie som si celkom istá, či od takeho prijmem odporúčania na očkovanie, či mi chce dobre ( že by ho moje zdravie opäť začalo zaujímať), skôr myslím že nie.
Problémom je že zdravotníkov je málo, keby ich bolo nadbytok, mohla by sa vyvodiť zodpovednosť za úmrtia u praktických lekárov za zanedbanie lekárskej starostlivosti, lebo ja to vidím takto..
Nie je za všetkými úmrtiami Covid, ale v prvom rade prístup lekárov a to je odpoveďou na čísla ktoré máme.
Nežiaduce účinky po očkovaní, ktoré nahlasujú ľudia, mimo Sukl.
http://nupo.szm.sk/
@mamula20 mna nezaujima preco ale uz to urobili ja som len opravila nepravdivu informaciu.
@jazernica tuto stranku vymyslel uz podla grafiky nejaky retard a dalsi retardi si tam denne mozu popridavat tolko vymyslenych NU, kolko sa im zachce....vypovedna hodnota 0..
Je zaujmave ze v mojom okoli su vsetci zaockovani bez vaznych NU, ale priemerny siric hoaxov pozna minimalne 30 “znamych” ktori zahadne umreli🤣
@elinka1051 Toto by bolo celkom zaujímavé vedieť. Na Slovensku je veľmi nízka miera zaočkovanosti a tak prevaha neočkovaných v nemocniciach je viditeľná už na prvý pohľad aj bez nejakých prepočtov. Reálne to môže byť ale ešte dramatickejšie, lebo podľa mňa budú desiatky lekárov, ktorí si nechaju zaplatiť za to, že vystavia potvrdenie o očkovaní a nezaočkujú. Z toho jedného prípadu, keď sa "očkovaný" priznal som prekvapená. Očakávala by som, že každý jeden bude zatĺkať úplne do konca. Asi by bolo potrebné zaviesť iný protokol na liečbu očkovaných a iný na neočkovaných. A súčasne vypustiť medzi ľudí informáciu, že pri neočkovaných funguje oveľa lepšie iná liečba. To by sme potom oči otvárali, koľko ľudí by sa priznalo.
Inak to ale nie je len slovenský problém. Typicky úplatky fungujú v celej východnej a južnej Európe. I keď niektorí lekári keď už nemajú česť , majú aspoň nejakú spoločenskú zodpovednosť. Čítala som o nejakých gréckych lekároch, čo vzali úplatky, pacientom tvrdili, že pichnú neškodný roztok, ale v skutočnosti pichli vakcínu.
V západnej a severnej Európe lekári nie sú veľmi ochotní takto riskovať, tam sa zasa viac rozmohlo falšovanie certifikátov na technickej úrovni.
@yoxinka ja nie, moje kolegyne vraj áno 🤷🤷🤷 píšem čo počujem od neočkovaných v mojom okolí 🤷🤷🤷 v mojom okolí je kopec ľudí očkovaných a bez problémov, niektorí boli aj pozitívni, s veľmi jemným priebehom... A potom mám v blízkosti človeka, anti voči všetkému samozrejme aj očkovaniu, po dvoch mesiacoch ťažkého priebehu v nemocnici sa učil chodiť, napriek tomu choroba neexistuje a stále ide svoje "pravdy"
@annm81 ale toto je hrozne, pobrala by som licenciu takým lekárom. Ja už mám často krát pocit, že my očkovaní sme plebs, lebo mame v tele neviem co.... Smutné

@scarlett1410 zdielala som status kolegyne