Dilema - očkovanie
Viem že je tu x diskusii o očkovani ale chcela som sa spýtať ty čo ste mladý zdravý dali ste sa očkovat? Mali ste nejaké nežiaduce reakcie?
@elizabet173 Aj tri do roka je dost, ci?
A ano, ak to pojde tempom,ktore nabrali,tak stihnes do roka 5 davok.
@sella38 ja už nestihnem, mám už tretiu za takmer rok
@evaachesa šikula 👍
@mamula20
Problém je, že ľudia považujú za názor bársjakú sprostosť a šíria to kade tade. Keby tie srandy, čo tu baba písala boli reálne fakty, overiteľné, dohľadateľné, tak asi by sa nevyparila z modréhokoňa po postrašení políciou, ale pekne by nám tu svoje názory obhájila a zdokladovala.
Ja sa dam ockovat az budu oficialne stastistiky obsadenia v nemocnici pekne davku po davke, tj.
Pocet ludi v nemocnici s 0 davkami je ...
Pocet ludi v nemocnici s 1 davkou je ...
Pocet ludi v nemocnici s 2 davkami je ...
Pocet ludi v nemocnici s 3 davkami je ...
Pocet ludi v nemocnici s 4 davkami je ...
Pocet ludi v nemocnici s 5 davkami je ...
(neviem kolko davok maju pre nas, respektive vas, tipnem si, ze to bude dvojciferne cislo)
Pretoze tieto statistiky ktore su take.. "nemastne neslane", a casto aj "omylne".. (potom je Slovensko "cervena krajina" pre zahranicie na tyzdne, vid jar2021 a podobne)
Vidim, ze sa totu hemzi vakcino-guru-ami, a tak sa vas laskyplne pytam - ak ma niekto 1 alebo 2 davky, ale uz mu neplati "covdis pass" je povazovany v nemocnici za neockovaneho?
@mamula20
Šak veď dobre! Nedaj sa očkovať, nikto ťa nenúti. Včera som tu písala, že umrel mužov strýko po infarkte v nemocke, lebo rok čakal na operáciu, lebo sa mu nedostalo nutnej starostlivosti, lebo v nemocnici riešili covid a na iné nebol čas. Vieš koľko je takých ľudí? Ktorí zomreli úplne zbytočne kvôli preťaženému zdravotníctvu?
@ice8
Vieš čo, mala som normálne fázu, že keby to dokážem ovplyvniť, normálne by som neočkovaných ľudí bez zdravotnej kontraindikácie otáčala v nemocke, nech si idú spokojne sa zadusiť v pohodlí svojho domova, oštrovala by som LEN očkovaných, prípadne tých, ktorý sa očkovať nemôžu a normálne sa venovala bielej medicíne. Lebo nemocky preťažujú stále dookola neočkovaní pacienti s covidom a toto mňa hrozne štve. A ešte budú pľuť a nadávať lekárom a to už je úplne pre mňa vrchol nepochopenia situácie. Ale ja nevnímam svet čierno-bielo a tak viem, že takéto radikálne riešenia sú somarina.

@jazernica to že sa štrajkuje ešte nevypovedá o pravdivosti toho čo tvrdíš, však?
@elizabet173 áno veď tiež si myslím, len som chcela vedieť či mi to stojí za to posielať podnet na políciu...lebo je iné keď niekto tvrdí že jedna babka povedala druhej že Jano mal po vakcíne bolesti na hrudi, ako keď tu niekto hovorí o podpisovaní mlčanlivosti medzi zdravotníkmi....lebo toto je už veľmi vážne tvrdenie 🤷