Diskutujme: Ako zvládate život s rakovinou?
Ahojte je tu niekto s touto diagnózou?
Ahoj, ja som 3 roky po liečbe, po 4.pôrode mi zistili rakovinu lymfatických uzlín - Hodgkinov lymfóm v II.štádiu, napadnutý bol krk aj medzihrudie, no najskôr mali podozrenie na rakovinu pľúc...Určite treba pozitívne myslieť, neľutovať sa, podľa možnosti žiť tak ako predtým. A úplne súhlasím s myšlienkou, ktorá tu bola spomenutá v komentári v zmysle - nebojuj, ale lieč sa. Áno, stalo sa, že si ochorela, no urobíš všetko preto, aby si sa vyliečila...Silno Ti držím palce, aby si bola čo najskôr v poriadku ❤
Ahoj, moja známa ma tiez, a drzi sa perfektne. Ma dobre nasadenú liečbu, je sledovaná a je uz vo vyššom veku. Dnes su ine moznosti ako pred 19-20 rokmi ked vsetci strašili s rakovinou pľúc, teraz je to naozaj liečiteľne a ludia sa vacsinou z toho dostanú s minimálnymi následkami.
@nati333 Možno vieš a mozno nie. Začali klinické testy prvej mRNA vakcíny proti rakovine pľúc. Vidím tam aj Poľsko a Maďarsko...
https://zive.aktuality.sk/clanok/Fd5WWwu/zacali...
@nati333 môjho svokra operovali pred desiatimi rokmi, nádor pľúc, nádor vybrali, ďalej nemal žiadne chemo, rádio nič, trocha bol slabý po operácii, ale teraz má kondičku ako 30 ročný 😃 má po 80tke.... chodí myslím raz za pol roka na kontrolu.. určite mu tiež kontrolovali kosti, či nemá MT, ale nie chvalabohu, po operácii sa mu ťažšie dýchalo, ale to spôsobila posunutá bránica po zákroku, je fit... prajem ti, nech ti to dobre dopadne ❤️
Ahoj, mám rakovinu prsníka. Momentálne chodím na chemoterapiu.
Cviklová šťava je veľmi ťažká na žalúdok, treba piť s rozvahou.
@nati333 dobrý večer, to ma mrzí veľmi, ale našťastie sa to zistilo včas a musíte veriť ze všetko bude v poriadku. Zažili sme presne takú istú diagnózu ako mate vy, s tým rozdielom ze 4.stadium. maminka chodila po horách, podstúpila liečbu a bolo to OK.
Aké ste mali priznaky vašej choroby?
Prajem vám hlavne veľa veľa zdravia!
Hlavne pokojne a všetkého s mierou. Ak vypije 75kg človek 6 litrov vody, tak ho to zabije. Ale na rovnaký výsledok postačuje 1-2 litre 40% etanolu alebo jeden štamprlík metanolu.
Koľko je smrteľná dávka cvikľovej šťavy neviem. Ale ako som napísal všetkého s mierou. 😉
@derdia tak ešte raz... Patrím medzi veľmi vďačných ľudí, to tvrdím pri všetkej skromnosti. A ako píšeš, ja som NAOZAJ VĎAČNÁ ZA KAŽDÝ DEŇ, lebo predo mnou je ich oveľa menej, než by som si priala. Ale! Zázraky, hlavne zázrak pozitívneho myslenia, to je na mna už príliš! Netreba hádzať flintu do žita, ale ani sa spoliehať na "zaručené" preparáty (prepáčte mi, prosím, ale ani motlitby, či liečiteľov). V mojom pripade chvilami ozaj bojujem s chorobou, aj sama so sebou, aby som sa na to už nevykašlala. Proste, bolo by to nadlho, aj môj "boj" už trvá dlho - 28 rokov a videla som za ten čas všeličo a vyprevadila hodne známych a priateľov na druhú stranu. No nikomu neberiem ani nádej, ani právo na vlastný názor.

@katenka2 😘