icon

Dlhodobé problémy s hrdlom a zvláštnymi príznakmi nachladnutia

6. apr 2025

Ahojte,

Prišla som si po radu. V pondelok som začala cítiť hrdlo tak som si kúpila pastilky s lisajnikom. Zo začiatku to pomáhalo ale tak v stredu sa to zhoršovalo a mala som divný pocit v krku po každej ďalšej pastilke. V lekárni mi odporučili hydropastilky ale hrdlo stále cítim. Tak som skúsila tantum verde. Príde mi divne že to tak dlho trvá. V podstate boli má len hrdlo aj to len pobolieva alebo tak škriabe nie je to niečo prečo by som si musela utekať pre lieky k doktorke. Horúčku som tiež nemala ani zimnicu. Dnes trosku cítim uši. V utorok zbehnem na výter z hrdla. Urobila som si výter z lekárni na streptokoka bolo to negatívne, Covid negativne a crp pod 5. Už fakt neviem čo by to mohlo byť. Nezmutovalo teraz niečo vo vzduchu? Nemal niekto niečo takéto?

nurse0
6. apr 2025

Áno ja už mesiac bez čuchu

n3la
6. apr 2025

Ahoj, mala som to isté asi dva týždne. Potom hrdlo prestalo a začali ma strašne bolieť uši, nakoniec ma začalo veľmi bolieť podnebie, až neskôr som si všimla, že mam na ňom dve alebo tri afty. Ale ako to prišlo aj odišlo. Netuším, čo to bolo u lekára som ani nebola :D

autor
6. apr 2025

@n3la presne aj ja cítim kúsok podnebie ale afty ešte nemám 😂 len tie uši. A tiež ti nezaberalo nič na hrdlo?

n3la
6. apr 2025

Nie, všetky pastilky som vyskúšala, čaj zo šalvie a všelijaké možné, až potom mi napadla klasika kloktať soľ, a to mi trochu pomohlo, ale hneď potom začali tie uši 😂

satalovaj
7. apr 2025

Ahojte. Ja mam nieco podobne uz asi 2.5 tyzdna. Hrdlo stale citim ako obarene, usi ma bolia tiez ale tak na striedacku nie stale. Vnutri v nich akoby ma nieco pichalo. Vkuse mam opuchnute dutiny a zalahuje mi obcas v usiach. Teplotu som nemala. Obcas ma bolia klby a akoby som bola viac unavena...

pauli222
8. apr 2025

To isté hrdlo, usi, dutiny, zuby, unava a aj afta, ako prišla, aj odišla.. ale malý nakoniec chytil sople a ja po ňom 2dni tiež, tak neviem co to bolo, ale vrátilo sa to so soplom a je to tu týždeň..bez teploty a vadí nám kyslé..co inak mame radi obaja..tak asi nejaká mutácia..

autor
8. apr 2025

Ahojte, tak ja nechápem čo to je. U nas doma už aj od včera manžel ale on má zatiaľ zapálene hrdlo a hlas má divný 😂 dnes som ja skočila na výter z hrdla a krv tak som zvedavá či sa niečo neukáže. Lebo normálne by som si myslela že angína ale žiadne teploty nič z nosa nejde. Prakticky keby ani nikomu nepoviem tak by na mne nikto nepovedal že som chorá lebo to nie je ani počuť ani vidieť no neviem čo to je.