Dobrý detský kožný lekár v Ružinove. Poraďte

zuke
25. nov 2010

Ahojte, viete mi niekto poradit dobreho detskeho kozneho lekara v Ruzinove, pripadne aj inde v Bratislave? Okrem dermasonu, prave ten chceme vymenit kvoli Dr. Dakujem pekne 🙂 v inych temach som nic nenasla, tak preto zakladam tuto.

zuke
autor
26. nov 2010

naozaj nikto nepozna dobreho koziara pre deticky? prosim, ozvite sa. Malemu sa nehoji "vraj" obycajny stipanec a vyzera to hrozne. Potrebujeme pomoc od ineho lekara. dakujeme krasne za vsetky vase podnety...

monka88
26. nov 2010

@zuke hmm a to som si myslela,ze ked budem nieco potrebovat tak sa obratim prave tam.My chodime do Petrzalky k MUDr.Dutkovej,ale o tej si urcite precitala uz kadeco zleho.Ale podla mna zober manzela a ona vam podla mna pomoze.Alebo to aspon skuste za pokus to stoji no nie?

zuke
autor
26. nov 2010

@monka88 dakujem, citala, budeme zatial hladat dalej. Uprimne nemam chut riskovat... ale dakujem 🙂 V tom dermasone su dve dokiny, tak skus tu druhu, my chodime (este :((( ) k Ondzikovej (ta starsia). A mozno vam bude vyhovovat aj ta nasa, ved vyskusas a uvidis. pekny den 🙂

babulina
28. nov 2010

s dcerou som chodila na kramare dr.sorsakova trnovska, velmi mila zlata lekarka, ale je akurat na materskej tak teraz so synom som zasla na vajnorsku dr. benkovskej, objednava presne na cas, aj komunikativna celkom bola, povedala by som taky priemer

lillianx
2. mar 2011

nahodou sa medzicasom nenasiel niekto, kto by mal kontakt na dobreho kozneho lekara ci uz v bratislave, alebo popripade i inde??? dermason ee

123zuzka1123
7. dec 2011

Dr. Haid robí v ružinovskej nemocnici 🙂

andy1206
18. feb 2015

@123zuzka1123
viem, ze pisem o par kokov neskorsie....
aj my sme chodili k DR.Haidovi-UZASNY PAN DOKTOR. ....ale pred necelym mesiacom nam umrel :(
tak teraz hladame nahradu za nneho, a zatial marne.

timietinka
10. jún 2015

@lillianx ... Pisala si sice davno, ale mozno budes vediet poradit, nasla si teda dobreho kozneho, co neponuka hned na vsetko kortikoidy?
@zuke ... Ako po rokoch? Vies zhodnotiť, ktorý kožný bol naozaj kvalitka? 😉

... ak sem este baby chodite, poradte prosim. My chodime k Dr. Holobradej, ale ta dala mojmu 5 mesacnemu drobcovi kortikoidy a potom znova a ... neprijal ich dobre a uz nechcem riskovat :(

timietinka
12. jún 2015

@andy1206 ... hmmm, akosi mi nik nevie poradit. Viem, ze otazka kozneho je dost narocna, kedze clovek by rad aj ludsky pristup aj odborne znalosti od lekarov mal, kedze kozna choroba je prejavom vnutorneho problemu vacsinou, ale ... nasli ste prosim nahradu za Dr. Haida?

lillianx
23. nov 2015

@timietinka Ahoj, z sem skoro nechodím, my sme nakoniec skončili v Ružinove v Dermasone na Bortodáčovej. Som celkom spokojná a kortikoidy som myslím nakoniec nedávala takmer vôbec, ale aj teraz ešte občas mávame problémy. Neviem to porovnať s inými lekármi.

andy1206
23. nov 2015

aj my sme skoncili v DERMASONE, teda skusame na jeden rok, a zatial sme spokojnii.
...ziadne kortikostace nam neboli predpisane, sa tesiiim 🙂
mladsie doktorky ako PAN HAID, ale zatial fajn 🙂

luna79
23. jan 2016

Institut klinickej a experimentalnej dermatovenerolgie v starom meste, MUDr. Juraj Hegyi, nedam dopustit, robia deti aj dospelych, odbornici, je to tretogeneracna dermatologicka rodina.

izzabelka
25. máj 2016

@andy1206
@lillianx
Ahojte, prosim Vas chcem sa spytat, v Dermasone sa vzdy musi zaplatit ten rocny poplatok? Ako to tam je cenovo? Cena vstupneho a vysetrenia napriklad. Dcera je poistena v Dovere... Neviem ci sa mam riadit cenami na ich stranke, ze vstupne 50€ a kontrolne 25€, alebo to hradi poistovna.

andy1206
25. máj 2016

@izzabelka my sme platili prvy rok 40€ a teraz na druhy rok sme platili iba 20€-vraj preto ze sme v DOVERE! tak sme sa tesili ako malí 🙂
su tam 2 lekarky mladsie, my chodime stale tej istej-neprehadzuju si pacientov medzi sebou 🙂
z nasej strany spokojnost, preto sme si zaplatili aj dalsi rok 🙂

andy1206
25. máj 2016

@izzabelka aaaa zabudla som este, za kontroly neplatime nic! a to naozaj 🙂
platili sme iba ten poplatok na jedem rok a to je vsetko!
ak by bolo treba nieco navyse zaplatit, upozornia dopredu-ze to nehradi poistovna, alebo ponuknu alternatiivu, aspon u nas to tak 1x bolo. ale zalezi aj s cim ma dietatko problemy samozrejme.
za papier do prace platite asi ako u kazdeho lekara, ale to vam neviem povedat, lebo sme tuto sluzbu este nepotrebovali vyuzit a na druhej strane nam ju neakceptuju v praci.
my sme sa riadili cenami z netu, a pokazde prislo mile prekvapenie-teda, ze sme platili menej 🙂

izzabelka
25. máj 2016

@andy1206 Dakujem krasne. Mala ma len hnisave lozisko za uskom, ktore sa jej nevie zahojit uz 4 mesiace. Tak snad nam pomozu 😊 A ku ktorej doktorke chodite? Da sa vybrat?

andy1206
25. máj 2016

ja ani neviem ako sa ta nasa vola 🙂 vzdy poviem ta vzadu :D
vybrat si, to netusiiim. dcerke vyvolali v skolke atopicky exem plastelinou alebo farbami, ked otlacali rucicky na vykres :( mala hanky a zahyby od ruciciek cez zapastie az po zhyby predlaktia cervene, az do krvi popraskane a strasne ju to svrbelo az palilo. ani vnoci nespala koli tomu, bola uplne nervna z toho :(
dali nam najblizsi termin -co bolo az o 2 tyzdne, takze som neriesila ktora to bola lekarka, ani recenzie na nu som neriesila. no a o 2 dni mi sestricka volala, ze sa im uvolnil skorsi termin, ci ho chcem??? jasne, ze som chcela 🙂 a ani ma netrapilo ci u tej istej , alebo tej druhej lekarky.

katka1981
17. aug 2016

Ahojte, dnes som chcela objednat synceka k dr. Haidovi a ze pred rokom zomrel :(

andy963
9. apr 2018

4 bvvhlĺ