Dojčiace matky s vertigom BPPV
Ahojte prosím vás čo vám pomohlo okrem Epleyho manévru? Kojim, tak iba niečo vhodne pre kojace matky. Ďakujem
@anonym_autor len cas. Trvalo to asi mesiac a postupne sa to zmiernovalo.
@tinkavvv mavam to dost často, napr par mesiacov dozadu, teraz cca pred týždňom veľmi zle, dnes znova miernejsie ale dnes mi ani manéver nepomáha veľmi...
@anonym_autor a ako často to cvičenie robíš?
@sense vždy keď mi to trosku začne, nechcem čakať dlhšie lebo min týždeň som to mala tak zle ze som 15x zvracala pri tom manevri ( ale pomohlo na druhý deň som bola úplne ok)
@sense vždy keď mi to trosku začne, nechcem čakať dlhšie lebo min týždeň som to mala tak zle ze som 15x zvracala pri tom manevri ( ale pomohlo na druhý deň som bola úplne ok)
@anonym_autor ale neprestávaj ak to to prejde ešte aj ďalší deň si to cvičenie sprav aj keď už Avrate necítis. A niekoľko krát denne .
@anonym_autor ale neprestávaj ak to to prejde ešte aj ďalší deň si to cvičenie sprav aj keď už Avrate necítis. A niekoľko krát denne .
@sense no dnes od rana mi to cvičenie veľmi nezaberá tak ho idem akurát 3x robit 😒
@tinkavvv mavam to dost často, napr par mesiacov dozadu, teraz cca pred týždňom veľmi zle, dnes znova miernejsie ale dnes mi ani manéver nepomáha veľmi...
@anonym_autor cas
@anonym_autor cas
@taktotedanie a ma zmysel robiť to cvičenie aj 10x za deň alebo sa mi hlava točí lebo ten manéver nerobím správne? Lebo predtým mi to zabralo hneď teraz mam síce závrate slabšie no neustupuju a bojím sa ze to prejde zas do toho hrozneho tocenia😏
Inak vie aj niekto príčinu? Môže to byt z krčnej chrbtice? Som síce inak zdrava ale raz sa mi to stalo po masazi odvtedy som radšej na ďalšiu nešla 😅
@anonym_autor a si si sta že je to vertigo? Skusala si n'a obe strany
A možeš to mat aj Z chrbtice
@sense áno, mam to potvrdene aj od dr. Po 3 raze mi je ale už o kus lepsie
Inak mne ten manever vobec neponohol, robila som kazdy den vecer ako kazal lekar. Preslo to postupne samo a uprimne dufam, ze sa to uz nevrati.
@anonym_autor tak kludne ešte si parkrat. A kludne aj n'a obe strany zacvic AK envies ktora aktualne. Lebo to možeš mat len n'a jednej strane a nie vzdy sa to musi ta ista strana
@sense ahaa ja som netušila ze to sa na obe strany môže robiť...ja som len ako na videu bolo 😁
Inak mne ten manever vobec neponohol, robila som kazdy den vecer ako kazal lekar. Preslo to postupne samo a uprimne dufam, ze sa to uz nevrati.
@tinkavvv držím palce verim ze to už mať ani nebudeš 🤞

@anonym_autor len cas. Trvalo to asi mesiac a postupne sa to zmiernovalo.