icon

Doktor ma ponaprával a cítim sa unavená

llenka014
16. mar 2021

Dobrý deň dnes som sa objednala na rhb pan doktor má prezrel ponapraval riadne všetko popraskalo, no teraz sa cítim dosť unavená môže to byt tým? Rehabilitácie začínam o týždeň dnes má len popraskal ako keby

cookie29
16. mar 2021

Áno. A to Ti nepovedal? U nás keď Ostéopat náprava tak vždy povie, že treba viac piť a hlavne oddychovať pár dni že to je ako po šichte v bani.

llenka014
autor
16. mar 2021

@cookie29 no aj sa cítim tak .. nie lebo dnes som bola prvý krát len má pozrel ponapraval a budúci týždeň začínam s rhb 🙂

brna1989
16. mar 2021

@cookie29 presne .po osteopatovi som mala silnú únavu svalov, aj zvýšenú teplotu.ja som spala snaď celý deň.som povedala,že keby som vedela na akú procedúru idem,tak ma tam nedostanú 😁 pre mňa nepríjemné a potom tie stavy.na jednom pobyte som na pobyte tiež dostala karticku k osteopatovi zadarmo a odmietla som .ale to je len môj prípad.ja som taký sralo.to skôr na pobavenie ☺️

cookie29
16. mar 2021

@brna1989 ja nezijem na SK a k osteopatovi chodim dobrovolne 🙂 ano mas pravdu potom som ako po sichte, vypluta a podobne. Ale zatial napriklad ked ma sekli krize, tak doktor mi vzdy napise Voltaren, z ktoreho mi je zle od zaludka ale tak ze crevna chripka je nula... a mozno menej boli ale nepomoze... k osteopatovi som sla zlomena napoly a popraskal kosticky, ponatahoval... poobedie som bola polomrtva ale na druhy den ziadne bolesti a normalne som fungovala...

llenka014
autor
16. mar 2021

@cookie29 bolelo vás ešte v prvý deň ? Lebo mna ešte trocha ano aj na hrudníku

cookie29
16. mar 2021

@llenka014 to zalezi co naprava, ci chrbticu, ci ruku/nohu/hlavu... ale ano boli... niekedy taky svalovicovy stav/chripkovy

llenka014
autor
16. mar 2021

@cookie29 mne napraval chrbticu krčnú chrbticu lebo som mala bolesti medzi lopatkami a hrudníka

brna1989
16. mar 2021

@llenka014 áno,ešte v ten deň a nasledujúci deň som bola tiež veľmi slabá a cítila som sa ako chorá.

llenka014
autor
16. mar 2021

@brna1989 tak aspoň viem že to je tým ďakujem