icon

Domáca liečba plesne na nechtoch

28. feb 2025

Ahojte, našla som si na palci na nohe zrejme pleseň, chcela by som sa opýtať, tí čo ste si to vyliečili doma, čo ste pouzivali, ako často a ako dlho vám to trvalo? A čo sa týka lekára, ak nič nezaberie treba íst ku kožnému či?😊

sofinka18
28. feb 2025

Mne odporučili síce nie na nechty ale na plaseň na nohách medzi prstami, kúpeľ s hypermanganom "fialová vodička".

lili929
28. feb 2025

Zajdi ku koznemu este predtym, ako budes skusat nieco z lekarne, nemusi ist o plesen. Ja som si myslela, ze mam tiez plesen, moj necht vyzeral presne ako na obrazkoch co som nasla o plesni a kozna povedala, ze je to z nevhodnej obuvi, ze sa vobec nejedna o plesen.

kiki68
28. feb 2025

Doma liecit max uplne na zaciatku, potom jedine lekar

marianarem
28. feb 2025

Je to tak, pripravky z lekarne zaberu len uplne na zaciatku. Ja som s tym skoncila az na tabletkach, ktore sa brali niekolko mesiacov. Bola som u dr. a v rozbore vysla plesen. Ale je fakt, ze dalsi raz som mala na druhej nohe presne take iste, aspon teda z mojho pohladu, a ta ista dr. to tento raz vyhodnotila, ze to plesen nie je a je to bud zo zlej obuvi alebo z nejakeho narazu. A mala pravdu, odrastlo to.