icon

Domáce recepty na červenú pokožku po vytlačení pupienka

zdeno525
24. máj 2025

Nemáte niekto nejakú radu z domácich receptov alebo niečo, mal som na líci akoby pupienok vytlačil som si to ráno a okolie ostalo červené na dotyk je to miesto horúce.

Domáce recepty na červenú pokožku po vytlačení pupienka
doris11
24. máj 2025

@zdeno525 možno nejaká vyrážka zapálená. Skus vycistit a troska potriet vatovou tycinkou napríklad alpou, ale len jemne a len to miesto, aby to nevypalilo kozu okolo.

zdeno525
autor
24. máj 2025
@doris11

@zdeno525 možno nejaká vyrážka zapálená. Skus vycistit a troska potriet vatovou tycinkou napríklad alpou, ale len jemne a len to miesto, aby to nevypalilo kozu okolo.

@doris11 alpu na zapálene miesto ?

zuzanita1609
24. máj 2025
@zdeno525

@zdeno525 a prečo nie alpu? Ved tiež dezinfikuje, chladí. Moja starká by ti iné poradila z babských receptov,ale to by ťa pobúrilo viac 🤭

doris11
24. máj 2025
@zdeno525

@zdeno525 no ako dezinfekcia 🙂 ja ako pubertacka som pouzivala na vyrazky hlavne alpu, na dezinfekciu a “vysusenie” vyrazky

zdeno525
autor
24. máj 2025
@doris11

@zdeno525 no ako dezinfekcia 🙂 ja ako pubertacka som pouzivala na vyrazky hlavne alpu, na dezinfekciu a “vysusenie” vyrazky

@doris11 ok však áno aj ja, ale tvar býva dosť citlivá na iných miestach som aj ja používal aj, keď uštipnutím hmyzom napríklad

doris11
24. máj 2025
@zdeno525

@doris11 ok však áno aj ja, ale tvar býva dosť citlivá na iných miestach som aj ja používal aj, keď uštipnutím hmyzom napríklad

@zdeno525 preto som písala že len jemne vatovou tycinkou, len to miesto a nie moc často aby to pokožku nespalilo 🙂