Dráždivý pocit cudzieho telesa v hrdle: Ako ho riešiť?
Ahojte, neviete z coho mozem mat pocit keby som mala vlas v hrdle? trvalo mi to cca 3 tyzdne, potom na 2 dni pokoj a dneska zase😡 uz mi to leze na nervy, zajtra sa chystam k lekarovi…mali ste niekto podobne problemy?dakujem
Ja mávam niekedy,ze nemôžem pretrhnúť. Tiež psychika
Ja idem 12.2 na Sono skrz toho, brali mi krv na štítnu a ok, bola som na krcnom a ok
Psychika
Moze to byt stitna zlaza.
Aj jA to tak mavam.
@majkamasar nie som lekár, ale keby to bola štítna žľaza, tak by jej to neprechádzalo samé od seba a potom sa znovu objavovalo. Pre istotu nech ide na vyšetrenie ale toto jasne vyzerá na psychiku
Nemali ste v minulosti odstraňovane krčné mandle?mohlo dôjsť k hypertrofii tkaniva v nosohltane..najprv obvodná pak orl kontrola
viacerí ti napíšu, že psychika. áno, môže byť. tiež som si to dlho myslela, až mi na krku vyrástla "hrča" a boli to uzly na štítnej žľaze. v štádiu, že operácia a polka štítnej šla von. tiež som predtým nemala ten pocit niečoho v hrdle stále, takže som si myslela, že mi len "hrabe". navyše podľa výsledkov z krvi u obvodnej som mala štítnu v norme. len kvôli tej hrči ma poslala na endokrinológiu. presne taký pocit som mala, ako keby som niečo v hrdle, ale nie každý deň. pri náročnejších dňoch to bolo výraznejšie, rovnako pri menštruácii. ale to som si uvedomila až spätne 🙂
takže ak to bude pretrvávať, odporúčam isto lekára 🙂

Psychika, chrbtica, velmi dobre toto poznam mavam to roky ....