icon

Dráždivý pocit cudzieho telesa v hrdle: Ako ho riešiť?

3. feb 2025

Ahojte, neviete z coho mozem mat pocit keby som mala vlas v hrdle? trvalo mi to cca 3 tyzdne, potom na 2 dni pokoj a dneska zase😡 uz mi to leze na nervy, zajtra sa chystam k lekarovi…mali ste niekto podobne problemy?dakujem

luciar260
3. feb 2025

Psychika, chrbtica, velmi dobre toto poznam mavam to roky ....

nikitka444
3. feb 2025

Ja mávam niekedy,ze nemôžem pretrhnúť. Tiež psychika

laurikagab
3. feb 2025

Ja idem 12.2 na Sono skrz toho, brali mi krv na štítnu a ok, bola som na krcnom a ok

petracandle
3. feb 2025

Psychika

majkamasar
3. feb 2025

Moze to byt stitna zlaza.

terezkaarthuramax
3. feb 2025

Aj jA to tak mavam.

petracandle
3. feb 2025

@majkamasar nie som lekár, ale keby to bola štítna žľaza, tak by jej to neprechádzalo samé od seba a potom sa znovu objavovalo. Pre istotu nech ide na vyšetrenie ale toto jasne vyzerá na psychiku

katty123456
4. feb 2025

Nemali ste v minulosti odstraňovane krčné mandle?mohlo dôjsť k hypertrofii tkaniva v nosohltane..najprv obvodná pak orl kontrola

gaborka28
4. feb 2025

viacerí ti napíšu, že psychika. áno, môže byť. tiež som si to dlho myslela, až mi na krku vyrástla "hrča" a boli to uzly na štítnej žľaze. v štádiu, že operácia a polka štítnej šla von. tiež som predtým nemala ten pocit niečoho v hrdle stále, takže som si myslela, že mi len "hrabe". navyše podľa výsledkov z krvi u obvodnej som mala štítnu v norme. len kvôli tej hrči ma poslala na endokrinológiu. presne taký pocit som mala, ako keby som niečo v hrdle, ale nie každý deň. pri náročnejších dňoch to bolo výraznejšie, rovnako pri menštruácii. ale to som si uvedomila až spätne 🙂

takže ak to bude pretrvávať, odporúčam isto lekára 🙂