• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame:  Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Duphaston- máte skúsenosti?

16. októbra 2017 
ahoj jaja, tak este raz blahozelam a pekne sa opatruj.. :wink:
co sa mna tyka-nejak sa mi tato mrcha nepaci, bolesti su velke, mrcha velmi slaba...tak som si dnes urobila test a nasla som //. Ta druha je sice o hoooooodne slabsia, ale nemusim ju tam hladat lupou pod svetlom... :grinning: skratka dobre viditelna volnym okom..tak teraz neviem..som z toho jelen...kazdopadne si zajtra urobim este jeden test a ked bude opat pozitivny, palim za dokim, nech mi urobi ultrazvuk..rada by som vedela, na com som.. :confused:
4. máj 2011 o 17:59  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ahoj a ďakujem, ja keď som mrchu nedostala tak som si urobila tiež test a mala som ho ako ty slabučký, tak som si na druhý deň znova urobila a tiež bol slabí, tak som išla k doktorovi a vyšlo to :grinning: , tak si myslím, že aj ty si ,, v tom,, :grinning: . Gratulujem a prajem ti aby ti to vyšlo všetko v poriadku. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: Bola som v 3- tom týždni / podľa doktora/
4. máj 2011 o 18:17  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
booooozinku, keby si tak mala pravdu. len ma matie ta mrcha mrchava... :angry: ale je fakt, ze je velmi slaba, tak sa vo mne opat rozhorelo svetielko nadeje.. :sweat_smile: U teba uz doktor videl nieco na ultrazvuku? Alebo ti iba bral krv? Ozaj, aky si si robila test? Ja som dnes mala Womansecret pozitivny a Rapiclear negativny ( ale na ten som nepocula dobre odozvy ). Ach jo....co si my, zienky nedockave, musime vytrpiet, kym zistime, ze sme tehulky... :grinning:
inak, pri prvom tehotenstve som nemala absolutne ziadne problemy, ani priznaky, ani mrchu..ale kazde tehu je ine...ci? :confused: :grinning:
4. máj 2011 o 19:07  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
4. máj 2011 o 19:45  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
áno, ukazoval mi to na ultrazvuku , ja som mala test GRAVITEST a na krv som bola dneska. :wink:
4. máj 2011 o 20:02  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
nemas ten test odfoteny? ak ano, hod ho sem, nech sa pozriem, ci mame rovnakych duchov.. :wink: uvidim zajtra, ako dopadne dalsie testovanie..dam potom vediet.. :sunglasses:
4. máj 2011 o 20:15  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotku nemám, doktor si ju pripol do kartotéky, ale na budúce sa ho opýtam či si ju môžem nechať, ale taký malý duch tam bol :grinning:
4. máj 2011 o 22:43  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@duracelka ..... budem držať palce :slight_smile: :wink:
4. máj 2011 o 22:44  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
tak som spat...a viem velke prd!!!! :angry: :angry: :angry: Na UTZ nic nevidel, ale nepovedal - jednozacne nie ste tehotna..vraj moze ist o velmi ranne stadium tehu, aby som pockala do dalsieho terminu MS a ked nepride, mam ist opat na ulrazvuk. Dal mi vitaminy femibrion a tot vsjo. Ked som mu vysvetlovala, co sa deje, pozeral na mna ako na blazna.. :angry:
co je zle na tom, ked chcem vediet, na com som???? :frowning2:
5. máj 2011 o 10:23  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Dobrý den,

:slight_smile: chtěla jsem se pozeptat na Duphaston...Koukám, že s ním máte zkušenosti..Pomohl Vám?? :slight_smile: Mám ho brát od pátku, ovulace ještě neproběhla a už se blíží...Nedaří se nám otěhotnět....Ovulaci mám normálně, cyklus každý jinak dlouhý, UTZ v pořádku, hormonální profil v pořádku...Pomůže mi? Moc děkuji :slight_smile:
5. máj 2011 o 11:01  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
A mám krátkou LF asi 11-12dní..proto jsem ho dostala taky...asi nedostatečná funkce žlutého tělíska..
5. máj 2011 o 11:09  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@duracelka to je prístup mali ti zobrať krv na hcg,, mohla si byť podľa všetkého tehu,,asi si potratila, ale stane sa, že sa to udrží, ak nemáš mrchu, tak testuj ak tá mrcha bola hnedé špinenie alebo nebola veľmi silná, možno sa to zachránilo,,,ak to chceš ešte nejako udržať daj si B6+magne,,namiesto dufíka,,na sone to nemusel vidieť mohlo to byť skoro ale tu krv mohol zobrať, :wink:
5. máj 2011 o 11:17  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Dobry deň.
Mam prblem otehotniet uz dva roky sa pokusame s priatelom a chyba je vo mne.
Nemam pravidelnu menstraciu.
Lekar mi predpisal tabletky Duphaston,myslite ze mi pomozu?
Su tie tabletky hormonalne ma niekkto s nimi skusenosti?
5. máj 2011 o 11:50  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@alexandraa30
...kde zacat.
1. preco nemas pravidelny cyklus..? - Ulohou lekara je, aby ti spravil hormonalny profil a sono vajecnikov. Predpisat duphaston a "pridte zas, ked budete tehotna" dokaze kazdy blbec. :angry:
2. ovulujes? Ak je lekar na nic, meraj bazalnu teplotu. Najlepsi sposob spoznat, ako "tikas."
Duphaston je progesteron, ktoreho hladina sa zvysuje po prehnutej ovulke. Ak ho dostanes do tela skor, vo vacsine pripadov ovulku blokne. Ale cest vynimkam, ktore otehu pri duph. 11dc-25dc.
Ja som ho brala vzdy az po ovu. Okrem toho som brala aj ine veci, lebo ovu bez liekov nechodila vdaka mojim PCO vajecnikom.
5. máj 2011 o 12:15  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
katka, tiez som z toho zaskocena...najhorsie na tom je, ze menzes pomaly konci ( aspon sa tak tvari ).. :confused: A bolesti trvaju - menstruacne krce v podbrusku, krize bolia neuveritelne a ked poznate syndrom nepokojnych noh, tak mam aj ten... :unamused: keby ze mam sekeru v ruke, tak si nohy utnem...priiiiiserne ma bolia... :unamused:
tak baby, radte...lebo ja som z toho magor uz.. :angry:
5. máj 2011 o 14:29  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
inak duphaston ovulaciu nijako nebrzdi...ja sama som toho prikladom...duphik mam nasadeny od 16 DC do 25 DC a tento cyklus som ovulovala az 23 - 24 DC. :grinning:
5. máj 2011 o 14:31  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@duracelka no ak to máš aj s bolesťami, tak to asi odyšlo :pensive: , zmeraj si teplotu ak bude hore, môžeš znova ak mrcha skončí testnúť,,ak bude teplota hore, ak nie, tak dobre by ťa bolo vyšetriť, štitku,cukor, a pod. aj m.m :unamused:
5. máj 2011 o 15:20  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@mireag tak to máš pravdu, môže ju bloknúť, ale nemusí ak je hore prolaktín a estrogén, každý doktor, by mal najprv urobiť hp a tak dávať dufík :wink:
@duracelka preto si ovulku mala,,ale ja zvyknem dávať tú B6 namiesto dufíka ak by niečo z toho bolo, tá neblokne a pomôže :wink:
5. máj 2011 o 15:22  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@alexandraa30 no neviem to je risk, ja som brala proveru 2 roky, cykly bez ovu , to som nevedela vtedy, teraz by som ju nebrala, cykly na čas, ale bez ovulky :wink: hotová HAK :rolling_eyes:
5. máj 2011 o 15:24  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Dobrý den, potrebovala by som poradiť, 2mesiace beriem duphaston, kôli nepravidelnej menštruácií, po druhom balení mi konečne prišla mrcha na 29 den, no dnes je to už 10 den a ja mám ešte stále mentruáciu, neskutočne ma bolia prsia a tie ma vzdy bolievali od ovulky do menstruácií a ked mrcha prišla tak ma prestali, nerozumiem čo sa so mnou deje, je možné že to spôsobil ten duphaston??
Minulý cyklus mi doktorka robila HP na 14 den, povedala mi, že na pravom vaječníku mám 12mm dominantný folikul a že sa máme snažiť, o dva dní na to mi povedala že ovulka prebehla, je možné aby folikul praskol pri veľkosti 16 mm? Niekde som sa dočítala, že folikul denne narastie také 2mm, a že schopné oplodniť je až pri veľkosti 20mm a viac? ČO potom znamená, že mne praskne pri 16mm, znamená to to, že mi nedozrievajú folikuly? Ja som z toho úplné blbá, rok sa snažíme a stále nič, poradte mi prosím.
6. máj 2011 o 09:13  •  1 dieťa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
nikto mi neporadí????
6. máj 2011 o 13:00  •  1 dieťa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahoj gesipa, velmi rada by som ti poradila, ale zial, neviem ako. Vobec s tymto nemam skusenosti..nikdy mi nikto folikul nemeral, nesledoval, takze som v tomto smere uplny laik. :unamused:
S tou 10 dnovou MS asi nebude vsetko v poriadku. A mozno si bola tehulka, ale mimi sa neudrzalo, preto teraz bolesti a dlhe krvacanie. Tazko sa radi... :zipper_mouth:
Katka - odmerala som si dnes bazalku a mam 36,7...co vlastne neviem, co znamena..pretoze pred mrchou som mala tych 36,9 - 37,1. Lenze pri dcerke som mala tiez taketo teploty a bola sem bezproblemova tehulka. no tak sa v tom vyznajme... :fearful:
6. máj 2011 o 13:36  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@duracelka asi si potratila, moja urob si test ešte raz, máš ešte mršku? :unamused:
6. máj 2011 o 13:42  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@gesipa praskajú už dozreté folikuly aj 17mm, možno mal toľko, :wink: takže áno bol schopný oplodnenia,,zrejme je chyba inde
6. máj 2011 o 13:46  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ahoj mepozna niektora ake maju byt vysledky HP Na 11-14dc??
6. máj 2011 o 13:49  •  1 dieťa - snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jania023 progesterón menej ako 0,318-0,954
estradiol 0,139-1,382
prolaktín celý cyklus 4,79-23,30
LH-9,06-74,24
FSH- 2,55-16,69
testosterón celý cyklus 0,22-2,90
6. máj 2011 o 13:56  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?d=2007-05-22
moj graf, ked som otehotnela s Dajankou...dufam, ze som to tu vlozila spravne.. :grinning:
6. máj 2011 o 14:04  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
kati, mrska je veeelmi slabulinka...celu noc uz nebolo nic a teraz len velmi jemne..vystacila by som si s intimkou.. :sweat_smile: zaujimave ale je, ze stale pocitujem zvlastne bolesti - take ako menstruacne..som z toho blazon...vzdy som ich mavala iba prvy, resp. druhy den MS... :unamused:
6. máj 2011 o 14:07  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@duracelka celkovo bola slabá iba intímka? :confused: graf nejde otvoriť
6. máj 2011 o 14:19  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
no ano, celkovo bola velmi slaba...nebolo to sice iba spinenie, normalna jasna krv, ale fakt maaaalo...graf neviem, ako inak vlozit.. :angry:
inak som zacala vazne uvazovat nad zmenou gynekologa. Uz takmer dva roky sa pokusame otehotniet a on furt nic. Duphaston mi nasadil bez toho, aby ma komplexne vysetril...ani raz mi este nemeral folikuly a ja sa teda obavam, ze vacsinu cyklov neovulujem...jeho odpoved na vsetko je - nesustredte sa na to, uzivajte si sex... :angry: :angry: :angry:
6. máj 2011 o 14:26  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
Tvoj príspevok