Duphaston- máte skúsenosti?
Ahojky, viem, že tu už podobná tema je, ale v kombinácii z nejakým iným liekom... ja beriem len Duphaston. Ja neviem, či mi to zaberá na úpravu ms, lebo si moje teľo robí čo chce.
pridajte sa 😃
pridajte sa 😃
mojaaaaaa,ahoj uz som ta hladala 🙂tak sa drz, ja od nedele opat idem na to
marcy - asi az po dobrati
marcy - asi az po dobrati
Ahojte babenky, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s Clostilbegytom? Mne ho doktorka nasadila tak, že ho mám brať na 5.deň cyklu 2krát 1 tabletu (5 dní) a na 16.deň cyklu mám brať Duphaston takisto 2krát 1 tabletu denne (10 dní). Má niekto takéto skúsenosti s týmito liekmi? Doktorka mi pred užívaním vzala len krv, nerobila mi žiadne odborné vyšetrenia, tak som z toho taká neistá čo a ako?
ahojte baby 🙂 ,
ja tiez beriem duphaston na upravu cyklu. mne chodila mrcha vzdy pravidelne a ako sme sa zacali snazit, tak zrazu zacala aj mrcha vynechavat a neprisla az po vyvolavacke 😞
Dnes je uz 4. den od vysadenia D a stale som nedostala mrchu :-| uz som z toho niekedy zufala.....
Myslite, ze si uz mozem urobit tehu test? Prsia ma bolia uz dva tyzden dozadu...
ja tiez beriem duphaston na upravu cyklu. mne chodila mrcha vzdy pravidelne a ako sme sa zacali snazit, tak zrazu zacala aj mrcha vynechavat a neprisla az po vyvolavacke 😞
Dnes je uz 4. den od vysadenia D a stale som nedostala mrchu :-| uz som z toho niekedy zufala.....
Myslite, ze si uz mozem urobit tehu test? Prsia ma bolia uz dva tyzden dozadu...
Zdravím holky 🙂
Tak jsem se vrátila z dovolenky a teď jsem třetí den třetího balení duphíku. Strašně to letí 🙂
Zatím jsem pořád bez ovu. Teď ve středu jdeme na spermio a příští pondělí bych se měla dozvědět výsledky HP. Tak se trochu bojím... I když čekám zvýšený testosteron podle příznaků. Ale uvidíme. Příští cyklus budu brát clostil jednou denně. Tak jsem docela v nervech, jestli mi to vyvolá ovulku. Byla by to první ovu po půl roce. Už chci mít taky šanci snažit se o mimi 😉
Tak jsem se vrátila z dovolenky a teď jsem třetí den třetího balení duphíku. Strašně to letí 🙂
Zatím jsem pořád bez ovu. Teď ve středu jdeme na spermio a příští pondělí bych se měla dozvědět výsledky HP. Tak se trochu bojím... I když čekám zvýšený testosteron podle příznaků. Ale uvidíme. Příští cyklus budu brát clostil jednou denně. Tak jsem docela v nervech, jestli mi to vyvolá ovulku. Byla by to první ovu po půl roce. Už chci mít taky šanci snažit se o mimi 😉
hehehe tak to bol doktor srandista...ale aspon tu tvoju kamosku podporil a dodal jej nadej. U nas v meste takych doktorov asi ani nemame :-S Ked sa clovek na nieco aj opytat,tak cumia,nic nepovedia.... Ked mi daval ten moj D na upravu cyklu a podporu tehotenstva,tak sa ma opytal,ci ho chcem...tak som povedala,ze on je doktor,ze sa do toho nevyznam,ale ze mu dôverujem,a on povedal,ze rozhodnut sa musim sama...ale samozrejme hned :-| tak ked som dosla domov,nasla som si tuto stranku a tu sa stale dozvedam,tolko zaujimavych a uzitocnych veci,ze az x-) a som rada babenky..... pekne snazilkovanie a diky diky diky
kocky caute, dnes drhy den duphik
zacinaju ma didiky pobolievat, to neznasam😞po dobrati opat pride😞
zacinaju ma didiky pobolievat, to neznasam😞po dobrati opat pride😞
Začni písať odpoveď...

Odošli
Ahoj pretty moja,ako sa mi máš?Ja už od dnes zase papám náš liečik duphaston,tak uvidíme ako to pôjde dalej.
marcy28 myslím,že menzes asi nedostaneš,až ked doberieš ten duphaston.