icon

Dvojité videnie

lienka737
9. apr 2015

Prosím Vás, čo môže spôsobovať občasné dvojité videnie? Sú to skôr "záchvaty", takže na očná vada mi na to moc nesedí.
Ďakujem.

jana_eyre
9. apr 2015

@lienka737 moze to byt aj migrena - aura.. citala som raz o tom, ze existuju migrenicke zachvaty bez bolesti hlavy.. treba ist k vseobecnemu dr. ten najlepsie bude vediet..

grettka
9. apr 2015

Môže to byť aura pred migrénou, ale môže to byť aj iný problém. Určite choď k lekárovi, pošle ťa ďalej (neurológia, očné), toto nie je sranda.

dzjanetta
Odpoveď bola odstránená
lienka737
autor
9. apr 2015

@grettka
@dzjanetta
Všetky možné vyšetrenia absolvované, všetko v poriadku. Napriek tomu problém pretrváva.

dzjanetta
Odpoveď bola odstránená
lienka737
autor
9. apr 2015

@dzjanetta nie, antikoncepciu neužívam. Mohla by si mi, prosím, zistiť o aký problem s krvou ide? Ak to teda nie je nejaké nevhodné ....
Ďakujem.

ukulela
9. apr 2015

@lienka737 ja mam dvojite videnie sposobene ocnou vadou - a je to tak, ze niekedy vidim dvojmo a niekedy nie, skratka moj mozog si to tak sam riesi. zalezi od toho, ako sa sustredim, ako som unavena.

dzjanetta
Odpoveď bola odstránená
latvia
10. apr 2015

@lienka737 aj na ocnom aj na neurologii si bola? nenapisali ziaden zaver?

latvia
10. apr 2015

@lienka737 robili ti aj magneticku rezonanciu mozgu?

terina25
10. apr 2015

@lienka737 nechcem ťa strašiť,ale dvojité videnie je aj jedným z príznakom nádoru na mozgu.robili ti CT mozgu príp.magnet.rezonanciu? Určite by som to riešila...Prípadne niečo s tlakom?