Dýchacie problémy po vracaní
Ahojte, vcera mi prislo nevolno a vracala som..co ma vsak velmi vydesilo je, ze som sa po vracani nemohla ustami vobec nadychnut.. zachovala som pokoj a dychala iba nosom, no bol to extremne neprijemny pocit a po niekolkych minutach to pomaly zacalo ustupovat..cim to podla vas mohlo byt sposobene?
Samozrejme neviem, čo to je, ale pri vracaní máš rozdráždené hrdlo a hltan od vyvracaného jedla aj žalúdočnej kyseliny. Žaludocne kyseliny rozložia jedlo, vyleptajú hrdlo a máš taký pocit.
@tmonika nie nie som tehotna, len mi nieco nesadlo a prislo mi nevolno 🤷♀️ ani nemam tetaniu, resp neviem o tom.. chvalabohu to potom preslo ale vylakala som sa riadne
@rejka7 moze byt ze to bol nejaky stav po tom rozleptani, lebo vyvratila som obsah zaludka a za nim uz len kyselinu a napinalo ma naprazdno.. fuj hnusny pocit 😐
Ja to mávam tiež tak ako keby som sa dusila a z toho mavam úzkosti. Keď cítim že mi je na vracanie tak mám hneď úzkosť

Nepoznáme tvoj zdravotný stav. Ak vylúčiš psychické problémy a pod. a bolo ti nevoľno z jedla, z tehotenstva , vírus??? Tetania??? Je 1000 možností. Pri vracaní ti ide všetko hore, tak chvílu trvá kým to je rozdráždené, kým to ustúpi ale či je to normálne alebo či sa ti to už stalo a či v tomto prípade je to normálne to si musíš odsledovať sama, prípadne zájsť za lekárom.