Efektívna liečba helikobaktera
Ahojte, mám 2 otázky pre tých ktorí mali opakovane zisteného a liečeného Helikobaktera.
1. Aké opakované príznaky ste mali? Bolo tam okrem nevoľnosti, aj celková únava, úzkosť, či závraty?
2. poznáte efektívnu liečbu helikobaktera? Takú odskúšanú. Najlepšie prírodnú.
Prosím, naozaj píšte len osobnú skúsenosť. Vďaka 🙂
@montemotherone
@montemotherone dobrý večer, môžem sa spýtať ako ste dopadli z vyliečenie?presne mám také príznaky ako vy ,a už som zúfalá.atb,som dojedla a vôbec sa mi nepoložilo,prevez si myslím že horšie Ďakujem
@sonalove inak ja práve beriem ATB. už počítam dní, kedy skončím ☹ celkom ich zvládam, len som taká vyšťavená, unavená... Tak uvidím či to doberiem. Prvé dni mi bolo horšie, všetko to v bruchu vrzgalo, bublalo, bolo mi obcas nevoľno ale po 2-3 dňoch to prestalo a prestalo aj pobolievanie žalúdka, kadejaké popichavanie v celom bruchu... Tak dúfam že zaberá. Popri liečbe beriem aj probiotiká ExHelico. Tak dúfam že ma to až tak nerozbije. Predtým som bola preliecena 2x a nebrala som žiadne. Lekár mi nič neodporučil (vlastne ani teraz), ale keď preliecovali pred pol rokom dcérku, tak lekárka jej to dala a zvládala to výborne. Akoby sa nič nedialo.
@montemotherone prosím aj ste držali pri liečbe stravu diétu? Ja som 10 dni po dobrati ATB ale nejedla som ukážkovo tak mam strach a výčitky. Ďakujem

@andra77 Ahoj ,prosím ta ozvi sa mi.mam neskutocne bolesti chrbta ,nechutenstvo,bolesti rok a pol.helikobaktera.ďakujem