icon

EKG záznam - výsledky

29. nov 2025

Prosím vás vysvetlite mi niekto výsledky? Nebol tam infakrt?

autor
29. nov 2025
stelly652
29. nov 2025

Ahoj no podľa vyjadrenia kardiológa výsledky ohľadom tlaku a tepu sú poriadku bez náznaku infarktu a podľa grafu podľa mňa nevidím tam nejaké závažne ochorenie srdca kardiológ vám nič nehovoril??...aké mate výsledky??.Ak bi ste mala infarkt vo výsledku tak vás na ďalšie vyšetrenie pošle

anonym_5623c4
29. nov 2025

podla zaveru mas palpitacie treba sa zamerat na psychiku (najskor psychosomatika) vysledky mas dobre aj tlak nemas ani rizikove faktory (hmotnost obvod pasa) ekg dobre sinusovy rytmus

infakt urcite nemas

taktotedanie
29. nov 2025

@anonym_autor ver, ze by si lekar infakt vsimol
Nemala si ziadny,

autor
29. nov 2025
@stelly652

Ahoj no podľa vyjadrenia kardiológa výsledky ohľadom tlaku a tepu sú poriadku bez náznaku infarktu a podľa grafu podľa mňa nevidím tam nejaké závažne ochorenie srdca kardiológ vám nič nehovoril??...aké mate výsledky??.Ak bi ste mala infarkt vo výsledku tak vás na ďalšie vyšetrenie pošle

@stelly652 ahoj robil ho obvodný lekár, povedal že má pošle pre istotu ku kardiológovi aj na echo, viac sa nevyjadril, ale ďakujem pekne

autor
29. nov 2025
@taktotedanie

@anonym_autor ver, ze by si lekar infakt vsimol
Nemala si ziadny,

@taktotedanie ďakujem veľmi pekne

autor
29. nov 2025
@anonym_5623c4

podla zaveru mas palpitacie treba sa zamerat na psychiku (najskor psychosomatika) vysledky mas dobre aj tlak nemas ani rizikove faktory (hmotnost obvod pasa) ekg dobre sinusovy rytmus

infakt urcite nemas

@anonym_5623c4 ďakujem krásne za takýto rozpis, áno psychika je total rozladena musím to riešiť, ďakujem

taktotedanie
29. nov 2025
@anonym_autor

@stelly652 ahoj robil ho obvodný lekár, povedal že má pošle pre istotu ku kardiológovi aj na echo, viac sa nevyjadril, ale ďakujem pekne

@anonym_autor lebo istota , potrebuje sa chranit

autor
29. nov 2025
@taktotedanie

@anonym_autor lebo istota , potrebuje sa chranit

@taktotedanie áno rozumiem

janickadr
29. nov 2025

@anonym_autor Je to uplne normalne ekg, nie je tam ziadny infsrkt, ani stary, ani novy, ani ziadna zmena, ktora by mala nejaky vyznam..

autor
29. nov 2025
@janickadr

@anonym_autor Je to uplne normalne ekg, nie je tam ziadny infsrkt, ani stary, ani novy, ani ziadna zmena, ktora by mala nejaky vyznam..

@janickadr ďakujem pekne

anonym_5623c4
29. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_5623c4 ďakujem krásne za takýto rozpis, áno psychika je total rozladena musím to riešiť, ďakujem

@anonym_autor ty nie sinta co rieisla ten urgent termin ku kardio a sedela aj uz u lekara v ten den ked si pisala?
naozaj sa skor zameraj na riesenie psychiky ulavi sa ti

autor
30. nov 2025
@anonym_5623c4

@anonym_autor ty nie sinta co rieisla ten urgent termin ku kardio a sedela aj uz u lekara v ten den ked si pisala?
naozaj sa skor zameraj na riesenie psychiky ulavi sa ti

@anonym_5623c4 v živote som nebola u kardiológa