Elicea a búšenie srdca

jessicataligova
14. jan 2025

Ahojte, chcem sa opytat, či náhodou sa niekto nestretol s takýmito vedľajšími účinkami po elicei.
Začala som ju brat a začala som s dávkou polka tablety ráno polka večer.. takto mi to povedala lekárka..
No po 2 dnoch som sa zobudila na neskutocne busenie srdca, s tým prišla už automaticky aj paničky zachvat..
Je toto busenie srdca a zvýšenie tlaku prvé dni pri elicei normálne? Kým si telo zvykne?
Ďakujem Vám za odpoveď.. na pohotovosti mi povedali ze mam radšej brat 1 polku tablety ráno, a po týždni jednu celú ráno a až po 2 týždňoch aj večer.. beriem inak elicea 10mg.. mate niekto skúsenosti, vedeli by ste mi poradiť?
Ďakujem🙂

ada_alica
14. jan 2025

@jessicataligova myslím,že je to skôr tvoja psychika ako vedľajší účinok....

jessicataligova
autor
14. jan 2025

@ada_alica aj ja som si myslela, ale zobudila ma to ze mi je spatne, nie počas dňa to prišlo, preto som sa zlakla

ada_alica
14. jan 2025

@jessicataligova nie som odborník ale ja som väčšinou nemohla kvôli búšeniu zaspať alebo som sa strhla zo spánku pretože mozog neodpociva, lebo ak tvoj stav vyžaduje antidepresíva tak to nie je len povrchný problém ale spôsobuje to aj iné telesné príznaky....

aurinia
16. jan 2025

@jessicataligova eliceu som brala tyzden polku rano, po tyzdni celu rano ...obcas zabudnem...dam v iny čas a mam zavrate....snaz sa to vydrzat, nez zaberie to trva...je to inak dobry liek ....len trva nez zaberie...k nemu by som brala nieco na upokojenie...lebo inak sem mozes pisat kazdy den kym ti nezaberie....to moze trvat 3tyzdne... Lekarnik alebo lekar ta neupozornili na tento liek? Na začiatku je to s nim tažsie ...