icon

Existuje vaginálny orgazmus?

babyanabell789
15. júl 2015

Dobry den otazka ma trapi uz dlho citala som o tom vela o bode G o neviem com vsetkom moja situacia je zlozita nemozem povedat ze pricinou preco som neobjavila tuto radost je stres alebo cosi take lebo ten pocit som neprezila este nikdy odkedy som zacala sexualne zit kdesi som citala ze to dosahuju len zeny po tridsiatke dakde ze az po porode tak neviem chut na sex mam velmi zriedka predohra ma nebavi z rychleho sexy nemam ziadny zazitok . Manzel o tom nevie a nechcem mu to povedat aby nebol sklamany niekedy mam pocit ze on o tom ani nevie ze nieco take sa da bola som jeho prva poradte mi co mam robit ako to dosiahnut a ci to vobec existuje sexuologa.nemam vo svojom blizkom okoli tak sa spolieham na rady zien dakujem 🙂

bona_dea
15. júl 2015

otázka je, či má zmysel rozdeľovať orgazmus na vaginálny a na orgazmus dosahovaný prostredníctvom priameho dráždenia klitorisu, pretože aj vaginálne sa dosahuje v zásade dráždením klitorisu, len nepriamou cestou...

musíš prísť sama na to,čo Ti prináša pôžitok, ja som sa toto naučila najskôr sama, až potom som naučila partnera, čo má robiť tak, aby ma uspokojil. Netreba sa báť hovoriť o svojich pocitoch, treba skúšať a počúvať svoje telo.
Orgazmus nepríde sám od seba po tridsiadke, alebo po pôrode, treba na ňom pracovať.
veľa šťastia

kiki68
15. júl 2015

veru existuje 😀 ale treba na tom trosku inak pracovat,ak mas sex,co ta ani velmi nevzrusuje tak vacsi orgazmus bude ak vypytas rovno jeho kreditku a pojdes si nakupit pekne veci. Ak sa dalej bude pretvarovat,ze ta to snad takto bavi,tak ten bod G ani nemusis hladat. Tieto veci su u zien zlozitejsie a nie su take jednoduche, takze musis si odburat nejake bloky z toho,ze mas k tomu nie velku chut a ze tym vlastne spravis radost tomu druhemu.