icon

Extrasystoly a ich súvislosť s užívaním antidepresív

15. okt 2025

ahojte, poslednu dobu mávam vkuse extrasystoly, preskakovanie srdca .. cca pred 3 mesiacmi som zacala brat antidepresiva, moze to mat súvis ? Mam ist s tym ku kardiológovi ? Niekedy len par krat za den a niekedy aj cely den… kazdy den pijem magnosolv .. dakujem za skusenosti

anonym_2927de
15. okt 2025

Ano, moze to mat suvis, vyhladaj lekara.

stelly652
15. okt 2025

Ahoj Mal som to iste čo ty som srdciar je to neprijemne a hlavne keď sa ti rozbúši rýchlo srdce a potom spanikáriš mne na EKG a ostatne vyšetrenie nič nezistili no pokým som nezmenil životosprávu a nepil nadmerne kávy tak vkuse sa mi to vstavalo vždy som mával extrémne vysoký krvný tlak ak som si vstúpil do svedomia a sa začal zdravšie stravovať a snažiť sa odbúravať od seba stres tak zatiaľ nič mi neje len mam problémy so spánkom máš aj ty problém zaspať?.....chcel bi som ti nejako pomôcť s týmto stavom ale to bi som musel vedieť viac....zmeň životosprávu veľa ovocia,zeleniny,Magnézium a odbúravať od seba stres

zabka79
15. okt 2025

@anonym_autor ja to mavam roky , vacsinou to mam vtedy ked lizem spodnu hranicu draslika. Je to priserne, kolko krat som sa bala o zivot...ad neberiem ale viem ze lieky to spustit mozu. Mne to spustal aj antibiotikum klacid to trvalo aj dva mesiace po vysadeni a bolo to aj v letaciku

anonym_391514
16. okt 2025
@zabka79

@anonym_autor ja to mavam roky , vacsinou to mam vtedy ked lizem spodnu hranicu draslika. Je to priserne, kolko krat som sa bala o zivot...ad neberiem ale viem ze lieky to spustit mozu. Mne to spustal aj antibiotikum klacid to trvalo aj dva mesiace po vysadeni a bolo to aj v letaciku

@zabka79 musím sa pridať, nevedela som, že prečo to mám. Začala som užívať draslík denne a pekne sa to upravilo.

zabka79
16. okt 2025
@anonym_391514

@zabka79 musím sa pridať, nevedela som, že prečo to mám. Začala som užívať draslík denne a pekne sa to upravilo.

@anonym_391514 presne aj mne to robi nizky draslik