Extrasystoly - vynechávanie úderov
Podľa EKG je všetko v poriadku,no ja pociťujem akoby vynechávanie úderov a vtedy na mňa prichádza pocit mdloby. Stretli ste sa s tým ??? Na tlakomery mi ukáže vtedy arytmiu je to hrozný pocit,že máte na myslí,že srdce 💓 zastane.....
A keď berieš lieky na srdce tak treba sa poradiť má to dvojnásobný účinok potom
Ja som mala tieto problémy tiež v čase keď som mala veľa starosti a stresov..... Treba si to odsledovať kedy sa to robí a ak v čase veľkých stresov tak odbúrať ten, prípadne smer psychológ a naučiť sa stres zvládať.....alebo vylúčiť iné choroby ktoré majú takéto prejavy....
@llenka014 neberiem nič
@martina1201 no pociťujem nervozitu je to pravda a pravdou je aj to,že po tých zážitkoch ako vysoký a nepravidelný tep sa sledujem a potom mi príde neskutočne zle ,že myslím,že už je po mne. Posledný záchvat som mala teraz v sobotu a myslela som,že už to nerozchodim.
Och :/ bola si u kardio? Sk áno čo povedal? Ja teraz som sa objednala k druhému už nech mám názor aj od iného 🙂
@llenka014 nie ja idem len po výsledky ešte od Veľkej noci..vraj všetko je v poriadku
Kedy si bola na vyšetrení? Ja v apríli a idem v auguste na kontrolné ešte
@llenka014 v januári a v marci
Aha a čo ti zistili vlastne? Lebo viem že tiež po covide tieto problémy máš a ja tiež
@llenka014 ja nemám po covide ja som bola na katetrovej ablacii srdca pre supraventikularnu tachykardiu
Aha ja tiež mám tachykardii a nedomyksvost chlopne vrsj to neni nebezpečne
@llenka014 no ak je nepravidelný pulz neskutočne panikarim - ono aj vďaka tetanii som sa dostala do bludného kruhu a uzkostnej poruche. Všetko je o psychike a samozrejme v mojom prípade aj skolioza a sedavý štýl zamestnania a dennodenne naťahovanie sa s ľuďmi . No jednoznačne na sebe začať pracovať a nebrať všetko tak vážne.
Ja mám tiež uzkostnu poruchu prílišného sebapozorovsnia, pulz mám pravidelný občasne extrasystoly a veľmi často má boli chrbtica krcna a lopatka lava kedy ako
dievčatá HLOH opatrne, nie je vhodný pri nízkom tlaku..
Presne kvôli tomu som išiel na kardiolôgiu čo opisuješ, pred 4-my rokmy.Chodím tam raz ročne.Kompletné vyšetrenie mi robia,aj krv,aj holtera som mal už tri krát.Kardiologička mi na to povedala-na to,že cítim že mi bije srdce vedľa,a vynecháva,že pokiaľ ma to nezastavuje v mojej činnosťi,v práci,alebo pri námahe,že to je v poriadku.Nechápem.Začínám si na to zvykať...čo iné mi ostáva...
Ja mám už niekoľko rokov také akoby stahy v krku, vtedy mi príde slabo...vraj to sú extrasystoly, ale keď som mala holter, tak som tie sťahy alebo co to je nemsla a zistili extrasystoly VES aj KES...už som z toho zúfalá

Ja pijem 3 dni a potom aj týždeň pauza