icon

Fazety na predné zuby

fanyke
10. jún 2015

Ahoj,zaujimalo by ma,ci mate niektora skusenost s fazetami na grednych zuboch?Moje jednotky su zhryzene a jedna trochu vycnieva-vadi mi to,takmer sa neusmievam.Moja zubarka mi navrhla korunky,ale ja dost vaham-zuby mam v poriadku,bez kazov a vyplni a zda sa mi drasticke umrtvovat ich na korunky.

Strana
z4
malinka158
11. aug 2015

@blackcrystal aha, tak skusim objednat este tie s netu ake budu. tak robila mi aj jednu kompozitnu vypln a vyzera to super este lepsie ako moj povodny zub 😀 tak dufam ze mi to vydrzi 🙂

timea1985
24. nov 2017

@henikav ahoj,kde ich robiaza tolko?vdaka

nikittka100
25. jan 2018

@blackcrystal ahoj mozem sa.spytat o akej klinike pises dakujem

denisa777
18. apr 2018

Rozmyslam nad fazetami,bola som vcera na konzultacii a povedala mi,ze skoda ich brusit rovne a biele zuby,medzi jednotkami a dvojkami mam plomby a chcem to zakryt.odporucila mi kompozit,ze to bude dobre a ked nebudem spokojna jednoducho da dole a hotovo.mate s tym skusenosti?viem ze kvalitnejsie su keramicke fazety...bojim sa pri kompozite sfarbenia kava,caj,cigarety....poradte.dakujem

malinka158
18. apr 2018

@denisa777 ja mam kompozitom uzavretu medzierku medzi predn.zubmy. vobec to nie je vidiet. Mam to uz 3 roky a zafarbene niesu

denisa777
18. apr 2018

@malinka158 dakujem.potesila si ma.viem,ze to treba prelestit a udrziavat,ale to nebude problem😉

malinka158
18. apr 2018

@denisa777 presne aj mne to povedala moja zubarka ze to treba prelestit ale ja som to zatial este nepotrebovala 😊 ja som nadmieru spokojna ☺ tiez som chcela keramicke fazety ale nechala som si poradit od zubarky a vyslo ma to iba na 50 eur 😀

denisa777
18. apr 2018

@malinka158 ja pijem kavu a fajcim tak musim castejsie😉mna vyjde jeden na 90€

klaudika99
12. dec 2018

@certi Dobrý deň prajem, chcem sa opýtať ako ste spokojná s FAZETAMI a čo nemôžete jesť, aby ste ich nezlomili? Ďakujem za odpoveď

certi
12. dec 2018

@klaudika99 caves, ja som spokojna, su stale super, velky pozor treba davat pri prechode napr. zo studeneho na horuce jedlo, pitie, alebo opacne, mozu popraskat, rovnako som napr. zahryzla prednymi zubami do vidlicky a hned sa mi odlupila skrupinka z fazety, ale zubarka mi ju prilepila spat, inak suu ok

cernusik
21. aug 2019

@marinaela rozmýšľam nad 6 keramickymi fazetami, horné zuby...co môžem očakávať po pár rokoch? Sfarbenie fazety, popraskanie, zmatnenie, poskriabanie, zmena pri dasne...ďakujem

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
coccinelle1805
Autor odpoveď zmazal
lala123
4. máj 2021

Chcela by som Vás poprosiť tie , ktoré máte fazety dlhšie ste spokojne aj po dvoch, troch rokoch? Išli by ste do toho znova?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
lala123
30. máj 2021

@fanyke ahoj síce už staršia debata ale chcela by som vedieť či si našla niekoho kto ti urobil fazety a či si spokojná. Si presne môj prípad jednotka mi trocha vyčnieva dopredu nosila som aj strojček ale vrátilo sa mi to a chclea by som fazety lebo korunky nechcem presne koli tomu ako ty.Nechcem mat obrúsením zuby , ktoré sú relatívne zdravé. Tiež som z východu ..PO

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
suzan1111
Autor odpoveď zmazal
sarita510
15. okt 2021

@malinka158 ahoj prosim ta a brusil ti zub? alebo poradis kliniku kde ti to robili a opytam sa priamo tam dakujem ,si stale spokojna nezmenili farbu?

malinka158
15. okt 2021

@sarita510 ahoj, fuu to neviem, myslim ze trosku zub zbrusila po stranach kde uzatvorila medzierku.

Mne to robila zubarka Dr.Scavnicka v Kosiciach. Na estetiku ju fakt mozem odporucat.
Ano som stale spokojna. Minule som bola na dentalnej hyg.a zuby po nej vyzerali ako s casopisu. 🙂

silvia1010
17. jan 2022

Kompozitne fazety

bella888
22. aug 2022

@briketa....tak v tomto by som moc nesúhlasila nakoľko moje zuby sa nakoniec rozhodli aj tak poposúvať a ten drôt celý potrhať ...Takže v mojom prípade ani to nepomohlo ;(

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4