Galvanická žehlička - skúsenosti
Ahojte, rozmýšľam nad kúpou galvanickej žehličky na tvár..má niektorá z vás skúsenosti? Ďakujem
Dobrý deň. Bola by som vďačná za vašu radu. Mám rosaceu na tvári akneóznu formu. Chcela by som sa spýtať čo si myslíte o použití galvanickej žehličky na zápalové ložiská na pokožke. Mám 46r. a vrásky primerane môjmu veku.
No môj základný cieľ je zmierniť bolestivé, dlho hojace sa akné.
Ďakujem za každú vašu odpoveď či názor. S pozdravom ostáva Tatiana.
@majja007 mozem sa spytat? Je normalne, ak ma osetrenie tou zehlickou hrozne boli? Nezvladnem to prilozit k pleti viac nez 3x na sekundu. Take elektricke slehy do tvare dostavam 🤦♀️ skusala som aj s vodou navlhcit tvar, aj serum, gel bemam. Je to kvoli tomu gelu? Moze to nejako ublizit ten prud bez gelu?
@nikuskad gel samozrejme musí byt a neodporucam s inym gelom. A samozrejme bez gelu to ani nema ziadny vyznam, kedze pristroj je len ako keby dopravny prostriedok, ktory pomoze dostat gel hlbšie do pleti a ano moze to vtedy pichať, ked nedate gel, ale s tym nemam skusenost, lebo by som bez gelu nepouzivala
Prosím vám máte aj niekto skúsenosti s používaním galvanickej žehličky na jazvy po operáciách ?
@veronka30 radsej investuj do plazmoterapie