icon

Gastro - hadička

jahu348
10. apr 2022

Ahojte. Bol niekto na gastro hadicke a dal si pichnut injekciu na tzv.omamenie? Citili ste nieco alebo ste vysetrenie moc nevnimali?! Zajtra tam idem a mam strasny strach a stres z toho. Pred rokom som bola na vysetreni ale bez injekcie a poviem vam nikdy viac. No zial musim na kontrolu ale uz jedine s injekciou. Ak mate niekto skusenost prosim piste. Dakujem

Strana
z2
bejcsi1988
8. aug 2023

@svokrinjazykmonika ahoj dakujem Ti za slovíčka 🙂 chápem, takze to nebude úplne 100% umrtvenie hrdla? Budem asi troska daco cítiť, minimálne pri prehĺtaní hadičky, však ? Mne lekar povedal že to účinkuje tak možno 10 min a za tu dobu budeme aj hotoví s vyšetrením. Dúfam že to bude v poriadku. Troska mám stres :D

1fifinka1
8. aug 2023

@bejcsi1988 ja napríklad idem cez nos. Už som na hadicu bola asi 5x, naposledy tiež cez nos. Ta hadička je tenšia nedráždi tak na napínanie ako cez hrdlo. Dá sa to vydržať, príjemné to neni, ale tak co narobíme.

bejcsi1988
9. aug 2023

@1fifinka1 cez nos mi to znie ešte horšie ako cez ústa paneboze 🙈 ani cez ústa by nemala byt hrubá hadicka, vraj ako malícek :D tak to by nemal byt problem prehltnúť 🙂)))

1fifinka1
9. aug 2023

@bejcsi1988 sa ti to zdá, že nie je 😁 ale cez nos to bolo v pohode, nenadrapuje tak. Ale nepríjemné to je aj aj. Nieže by som si to užívala.

bejcsi1988
9. aug 2023

@1fifinka1 mne sa zdá že moj gastro lekár cez nos nerobí a dokonca tuším ani oblbovak nedávajú … je to starší lekár v Ružinove v BA. A že na takú chvilku to netreba že to netrvá dlho neboli ani nič a ten sprej stačí … tak neviem no …. Automaticky sa rozprávalo o hadicke cez pusu … vraj je to najhoršie iba keď to prechádza cez zvierač a potom už ok … ale treba to predýchať …

kili77
26. máj 2024

@jahu348 ahojky pisala som spravu

jahu348
autor
28. máj 2024

@kili77 aj ja 😁

Strana
z2