Gynekológ v Bratislave

bashitta
19. feb 2016

Ahojte, som tu u Vás nováčik no viem, že už veľakrát tu bola riešená téma "gynekológ/ička"... prosím Vás vedeli by ste mi poradiť niekoho kvalitného? Momentálne som u MUDr. Mayerovej Magdalény, no chcela by som niekoho s väčším záujmom o stav pacientky. Ďakujem krásne za každé info 🙂 .

liz_lemon
19. feb 2016

skus stranku www.lekar.sk, mozes si lekara najst podla hodnoteni pacientov, aj podla miesta, kde pracuje

ancovec
19. feb 2016

@bashitta sranda, ja som tiez u nej a hladam si noveho z toho isteho dovodu :D asi niečo na tom fakt bude

bashitta
autor
19. feb 2016

@ancovec čítala som veľa recenzí v zmysle "kým nemáš nejaké ťažkosti tak je super" a teda platí to... čiže chcem určite niekoho lepšieho a ochotnejšieho... :/

reluska
19. feb 2016

koch...

marketa7584
19. feb 2016

ano koch i ja doporucuji...

barbi_modrykonik
21. feb 2016

@bashitta Šebíková/ Marcišová z KOCHu , ale kedze je to asi to naj, co by v BA malo byt, mali by byt vsetci starostlivi a ustretovi

jane107
6. apr 2016

@barbi_modrykonik
Ahoj, prosím Ťa pekne, veľmi váham,, ku ktorej by som mala chodiť, či MUDr. Marcišová alebo MUDr. Šebíková. Mám 41 r., bezdetná, avšak neustále nejaký gynekologický problém. Patríš k niektorej?
Ďakujem.

guizui
6. apr 2016

ahojte, ja som teraz menila lekara, a vybrala som si Mudr. Ondackovu v Kochu a som velmi spokojna. uzasny ludsky pristup.

jane107
6. apr 2016

@guizui
Ahoj, Ja som z nej tiež bola vytešená v začiatkoch, aj mi telefonovala ohľadom výsledkov z prvotných odberov, no potom nastala liečba, na ktorú som asi reagovala inak, ako mala naštudované a už som bola pre ňu žena "po zenite", vraj nastúpila u mňa predčasná menopauza. Aj keď výsledky z pred pár mesiacov boli super a podľa jej slov do menopauzy mám ešte veľa rokov.. Nesúhlasila som tiež s chirurgickými zásahmi na odstránenie myómu (kt. mal necelé 3,7 cm) do maternice... , navyše nie laparo... A keďže by som jej nezvýšila úspešnosť v odvedených pôrodoch a tiež nie som sponzorom a ani mediálne známou osobou, začala som pociťovať jej správanie ako nútené.
Veľmi ma sklamala, aj odborne, aj ľudsky....Dúfam, že nezažiješ to isté, čo ja.

guizui
6. apr 2016

@jane107 je mi velmi luto, ze mas takuto skusenost.. inak mam od kamaratky velmi dobre referencie na Mudr. Marcisovu, kedze vahas ku ktorej ist. drzim palce aby sa vsetky zdravotne problemy vyliecili.

jane107
7. apr 2016

@guizui

Ahoj, ďakujem Ti veľmi pekne. Aj ja Ti držím palce ohľadom bábätka, nech Ti všetko dopadne, čo najlepšie🙂.