Helicobacter pylori: príznaky, liečba
Ahojte, aké ste mali príznaky helicobactera pylori?
Kamarátka sa ho zbavila koloidným striebrom, ale neviem presne aké a koľko...
@walentina7 ani u mňa
Ahoj, viem, že reagujem neskôr, ale sama si tým teraz prechádzam. Tiež som mala nafúknuté brucho, únava, vypadávanie vlasov… nič mi nepomáhalo. Až keď som zavolala pánovi Adamkovičovi zo zdravyclovek.sk, pochopila som, čo sa deje. Nie je to len o jedle, ale o tom, že trávenie a telo nefungujú, ako by malo. Ak chceš vedieť, čo sa pokazilo a ako to opraviť, zavolaj na 0950 542 989. Mne to konečne začalo dávať zmysel a cítim sa lepšie.
@ildi05 dobry den prosim vas aj ste sa zbavila helicobaktera hned po atb?
@ildi05 dobry den prosim vas aj ste sa zbavila helicobaktera hned po atb?
@dominika2019 zdravim ja som neuzivala nikdy atb ,ja som sa toho bala viac ako samotného helikobaktera, to bolo pred rokom
A po roku teraz v tomto mesiaci,som bola na pretestovanie,helikobakter sa mi zvysili hodnoty z 8,9 na 22,9,cize raz tolko ,cize nezabralo nic na to aby vymizol,čiže teraz je druhy tyzden co užívam atb ,mam mat kontrolu tento tyzden tak uvidim,modlim sa aby bolo po tom.
@dominika2019 zdravim ja som neuzivala nikdy atb ,ja som sa toho bala viac ako samotného helikobaktera, to bolo pred rokom
A po roku teraz v tomto mesiaci,som bola na pretestovanie,helikobakter sa mi zvysili hodnoty z 8,9 na 22,9,cize raz tolko ,cize nezabralo nic na to aby vymizol,čiže teraz je druhy tyzden co užívam atb ,mam mat kontrolu tento tyzden tak uvidim,modlim sa aby bolo po tom.
@ildi05 budem sa za Vás modliť, nech to dobre dopadne. 🙂
Dnes som dostala trojkombinaciu antibiotík. Dúfam že ma nezničia. Mám ich zobrať naraz?
@tatiana149 prosím aj ste držali pri liečbe stravu diétu? Ja som 10 dni po dobrati ATB ale nejedla som ukážkovo tak mam strach a výčitky. Ďakujem
@tatiana149 prosím aj ste držali pri liečbe stravu diétu? Ja som 10 dni po dobrati ATB ale nejedla som ukážkovo tak mam strach a výčitky. Ďakujem
@petravanc tak ja mam aj inu chorobu co sa tyka stravy, tak ja to neviem zhodnotit. No kazdopadne 10 percent ludi s helicobakterom ho ma na furt, ze sa nedá vyliečiť a ja som to trafila. Čiže ho mam stale. Ale uz mi nerobi problemy ako som mala vtedy