Helikobakter a náhly úbytok hmotnosti
Ahojte schudli ste niekto keď ste mali helikobaktera? Môže byť veľký pokles na váhe tým že ho mám? Ďakujem
Tiež som počula pred pár dňami prípad kedy dotyčná schudla bez príčiny a snaženia a zistili jej helikobakter.
Áno, tiež som schudla 7 kg
Mal niekto aj svrbenie tela pri Helicobakter Pylori ?
vacsinou pri probleme zazivacieho traktu ( chorobe), sa nevysvetlitelne chudne, bez priciny.
a kolkom ste schudli za aku dobu
prosim kde ta svrbi.mas aj ine potiaze?
@bielasovicka b
@balerina2025 svrby ma úplne celé telo od tváre až po chodidlá dlane spodok chodidiel úplne všetko a schudla som 12 kg behom mesiaca a nedarí sa my vôbec pribrať stále ide váha dole nemôžem ju udržať
@bielasovicka ahoj ty si tiež schudla bez toho aby si sa snažila? A vyliečila si si toho helikobaktera?
Áno vyliečila, brala som lieky nato. A chudnúť som sa nesnažila, len tak z ničoho nič mi išli kila dolu. Ale mňa veľmi bolel žalúdok. Mala som aj vredy aj helicobakter.
Akurát pred mesiacom som brala vzorku, či to mám v poriadku. a mam🙏. Teda už na kontrole.
ale chudnes ale normlane jes ako predtym takze ziadna dieta ze?
pytam sa ze ma caka vysetrenie
aj mna svrbi telo chodidla a chrbát
@balerina2025 jem viac ako inokedy snažím sa pribrať a chudnem.ako dlho ťa svrby telo? Máš to svrbenie stále? Či občas? A schudla si?
nechudnem a schbenie chrbta mam uz asi smad 3 roky.
a poslali ta na dalsie vysetrenia?
@balerina2025 aké vyšetrenia myslíš konkrétne bola som na gastro na hadicu.myslus iné vyšetrenia či to nemôže byť niečo iné?
ct ci sono? ci len dali lieky na preliecenie.
@balerina2025
@balerina2025 neviem popravde či to mám s helikobaktera a bola som aj na iných vyšetreniach ale ešte nie všetkých ale aj grgam stále a to je určite s heliko
@lasona ahoj a Otcovu nič iné nezistili? Iba toho helikobaktera? Schudol bez snaženia.myslim či mu robili aj iné vyšetrenia či to nemohlo byť niečo iné.dakujem
tel svrbí aj pri peceni, ked je daco v neporiadku...sono brucha nerobili co krv
@balerina2025 áno aj magneticku 2 krát a jeden popis s jednej nemocnice bol úplne iný ako popis mr s inej nemocnice takže super človek tu nevie načom je.
a to ti zistli len heliko hej?
@balerina2025 som ti písala že som mala 2 rôzne popisu mr takže neviem či mám tu ďalšiu vec lebo v jednom popise niečo bolo a v druhom to nebolo tak neviem
aha a co ti napisali.
Robili mu komplet vyšetrenia. Bol 2 dní v nemocnici. Našli mu vred na dvanástniku a ten helikobakter. Robili mu hadicu z vrchu, zospodu, krv, sono brucha, röntgen....nič mu nebolo, len veľa schudol(bolo podozrenie na rakovinu, nakoľko jeho mama a sestra ju mali a prvy priznak bolo schudnutie bez zmeny stravy)
@lasona prosim ta pri tom vrede, nemal ziadne bolesti, potiaze? len schudol necakane? a co mu to operovali ci berie lieky
@lasona takže nemal žiadne Mr ani ct

Otec schudol 10 kilo za mesiac, nasli vredy a helikobaktera