Hemangióm na pečeni
Pred casom mi diagnostikovali (nahodne) hemangiom na peceni. Chodim na kontroly, nezvecsuje sa ale ani nezmensuje. Prvotny sok z toho, ze nieco so mnou nieje v poriadku uz pominul, ale chcela by som vediet, ci je tu niekto, kto ma alebo mal take nieco. A ci je mozne sa toho zbavit...
@evrlina Ahoj no ja neviem ako to je mne zase povedala lekarka ze ma to boli s toho ja už fakt neviem ja cakam na dalšie vysetrenie ale uz to trva prilis dlho mna posielaju vysetrenia ale za liecbu nic tebe co povedali za liecbu ak sa mozem opitat a kolko más rokov ja 47 mam dakujem za odpoved Jan .
Tak ti prajem vela zdravička nech sa ti pečen vylieči ako ma a pekny pozehnaný den prajem
Beriem lieky iba na bolest ked ma to boli ináč nemam žiadne lieky na to a ty ak mozem tykat beries nejake lieky na ak ano porad ake ja som si zakupil na podporu pecene Silimarym 140 mam potom olej z pestrecu marianskeho a semiacka tiez z toho pestrecu pekny den ti prajem
A bolesti ake mavaš ked sa mozem opitat chcem vediet ci tieš maš podobne polesti ako ja mozes mi napisat prosim ta dakujem ti

@hanach6 dobrý večer, žiadnu liečbu mi nedali...sama si dávam kontrolovať pečeň sonom